Appelsinpulver.

Dette er en skøn ting at have og man kan bruge det i mange ting hvor man ønsker smagen af appelsin og man kan gøre det samme med citron og lime. Dog vil jeg sige det bestemt ikke er nogen billig ting at lave da der ikke kommer ret meget ud af de appelsiner man bruger når først det er tørret og pulveriseret. Og nu vil jeg ikke mere undre mig over disse ting er dyre når jeg ser dem i butikkerne…..da der skal mange frugter til for at give bare lidt.

Jeg brugte 12 appelsiner hvor jeg med et juliennejern fjernede så meget skræl som jeg overhoved kunne og dette blev så lagt på en tallerken hvor det skulle tørre over de næste par dage. Og ja det tager tid og jeg endte med at give dem en times tid ved eftervarmen i ovnen da jeg havde brugt den til noget andet.

Appelsinskræller sat til tørre.

Appelsinskræller sat til tørre.

 

Når det er knas tørt kan du putte det i en minihakker eller en kaffemølle du kun bruger til den slags og ikke til kaffe. Det kommes så på glas og kan holde sig uendeligt næsten.

Jeg fik 12 gram ud af det og så vil nogen nok sige det er ikke noget de gider. Jeg vil prøve en dag og skrælle appelsinerne almindelig og så fjerne det hvide fra skallerne og se om det kan give en lidt større portion.

Dette er så den færdige portion 🙂

Appelsinpulver.

Appelsinpulver.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.