Om mig.

Årgang: 1960

Bopæl: Nykøbing Falster

Mor til en datter årgang 1990

Førtidspensionist

Lever et liv med en del begrænsninger selv om det kan være svært at forstå hvis man læser med her, men min læn er hårdt angrebet af slidegigt som også har sat sig i hofterne, de volder dog ikke de problemer ryggen gør. Der er så også 2 disco som man ikke kan gøre noget ved. Smerterne i ryggen gør at bare det at stå og smøre en mad eller gå ud med skrald gør at smerterne bliver så slemme at jeg må gribe fat i noget og bukke mig sammen. Skal jeg skifte ble på mine kære børnebørn, ja så bliver de lagt op på spisebordet og så må jeg sidde på en stol foran dem og ordene det…..smerterne gør at jeg ikke kan stå i den stilling og lave noget. Men jeg fravælger at lade smerter overtage mit liv og skubber dem i baggrunden for de ting der giver mig glæde i hverdagen.

Er singel efter eget valg da jeg har brug for alene tid og ikke mange mænd er villig til at indgå et forhold hvor der kan gå mange dage hvor jeg ikke har brug for at han er en del af mig. 

Har arbejdet i 17 år i hjemmeplejen hvor jeg arbejdet som SoSu i dagvagt og ud over det var jeg superbruger og underviser i kommunens computersystem der omhandler borgerne, samt tog en del aftenvagter da jeg nød de timer man havde med borgerne på dette tidspunkt af døgnet og jeg var der indtil jeg blev slidt op i ryggen og psyken ikke kunne mere. Har desuden arbejdet i en fiskeforretning, været hjælpelære  i en børnehaveklasse, brugt en del år som ufaglært pædagog medhjælper og i mine unge dage arbejdet hos en slagter. Har taget et halvt år på håndarbejdsskolen som det hed dengang – i dag design skolen, hvor jeg lærte alle grund regler inden for alle mulige håndarbejdssysler og føler mig ganske godt rustet når det gælder at være kreativ. Så man kan sige jeg har prøvet lidt af hvert.

Flyttede i 2013 i rækkehus med egen have og det er min første have og jeg elsker den over alt og den frihed den giver. Nyder at går der ude og rode og hygge. Der findes ikke noget skønnere end at forspire, plante og se de ting man dyrker dukke op for at ende på ens spisebord eller i en vase til pynt. Her må så tilføjes pr 2017 at smerterne i ryggen gør at jeg ikke kan passe haven som før og nu må jeg finde en pensionist der gider komme og slå græs og ordne det værste i bedene. Så jeg kan nøjes med at nyde haven og pusle med de små ting når jeg kan.

Elsker at skrive og dele mine ting og derfor bloggen. Håber nogen finder den hyggelig og kan bruge de ting jeg deler her. 

Min store passion er blevet hækling og det ses nu tydeligt her på bloggen og jeg deler ivrigt mine billeder her, på min Facebook side, Instagram og Twitter og alle 4 steder kan følges hvis man vil. Jeg startede ud med at kunne lave fastmasker og stangmasker som jeg havde lært som ganske ung og da interessen kom igen valgte jeg Youtube som læremester og siden jeg startede hækling op i 2013 må man sige at min viden er blevet udvidet ganske betydeligt og jeg vil i dag kalde mig erfaren hækler og ved det meste om div teknikker og er ikke bange for at give mig i kast med nye ting. Jeg kan hækle ud fra billeder, diagrammer og opskrifter og det på både dansk, engelsk, svensk, norsk og tysk og det giver utrolig stor mulighed når man kan det.

Som tiden er gået er jeg så småt begyndt at lave egne hækle opskrifter, dog i det små men en dag kommer der helt sikkert noget større ud af det  og det giver en vis glæde når man ser de ting man har lavet opskrift på bliver besøgt igen og igen og det giver også en lysten til at give sig i kast med nye opskrifter. Et er dog sikkert at mine opskrifter uanset hvad….altid vil være GRATIS.

Det sker også jeg tryller i køkkenet og bliver det godt så deler jeg gerne ud af opskriften her.

Blev Mormor for første gang d. 10 September 2015 til en skøn lille dreng og d. 18 april 2017 til endnu en skøn dreng 🙂 Jeg forguder mine børnebørn og de bliver nok lidt mere end bare forkælet…..men det er jo glæden ved at være mormor 😀

1 oktober 2015 valgte jeg efter stort set ikke at have spist kød i 2 år at gå hele vejen og nu lever som vegetar eller hvad man kan kalde Pesco vegetar da jeg ind imellem spiser fisk og det er det eneste jeg ikke vil give slip på. Det føles ganske godt og jeg nyder alle de nye smagsindtryk jeg nu får og de mange spændende retter der jo kan fremtrylles uden kød. 

Du kan finde mig på Twitter, Instagram og Facebook under samme navn som bloggen her: pippasliv.

 

Kontakt ud over bloggen kan gøre her: pippaslivoghave@gmail.com

2 thoughts on “Om mig.”

 1. Tittet innom her med en plutselig innskytelse og det er godt å se du “henger med”
  Gratulerer med et nytt barnebarn, det var koselig å se.
  Angeles Dias ba meg hilse om jeg hørte noe, men valgte jo for din del og ikke ta kontakt…
  Kos deg Pippa og ta vare på deg selv

 2. Hyggeligt at du kikkede forbi og du er altid velkommen forbi her og også på den Facebook side der høre til den her blog 🙂

  Ja jeg er her da, men helbredet er ikke så godt, men så må man prøve at finde de positive ting i hverdagen og glæde sig over dem. 🙂

  Tusind tak og ja de unge valgte at de gerne ville have en mere hurtigt efter første barnebarn og det er så dejligt og begge drenge trives og og er dejlige 🙂

  Du må hilse igen mange gange og jeg håber du har det godt også 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.