Tags

, , , , , , , , , , ,

Åh hvor har jeg forsømt bloggen det sidste halve år eller mere. Men problemer med helbredet og ikke mindst det grå stær jeg fik på begge øjne gjorde jeg opgave at skriver. Øjnene kunne ikke lide lyset fra computeren og jeg havde også svært ved at se.

Men nu er de begge ordnet og hold nu op det er skønt. Tænk ikke at skulle bruge briller mere, noget jeg har gjort siden først i 80’erne. Jeg skal bruge læsebriller, men det er fint nok og Søstrene Grene har jo dem til små penge og i nogle skønne farver, så dem klare jeg med.

Jeg var bekymret da jeg skulle opereres, det var ikke en rar tanke at der skulle rodes med ens øjne. Men da jeg kom ud efter at have fået ordnet det første tænkte jeg……Piece of Cake. Og det var slet ikke slemt og det tog kun ca 25 min. Nå men nu kan jeg se og så må jeg se at få gang i skriveriet igen.

Lykken var stor da jeg d. 28 maj blev mormor for 3 gang til endnu en lille perfekt dreng og han er lige så dejlig som de to første og jeg glæder mig til at få mange timer sammen med ham også. Der bliver nok at se til nu med 3 drenge, de er så dejlig tæt på hinanden at man ved de vil så stor glæde af hinanden…….3 børn på under 4 år, det er sku godt klaret 😀

Og jeg var glad for jeg kunne se ordentligt igen og jeg nåede at hækle en stor til ham og jeg synes den blev super fin. Den er lidt anderledes en i opskriften da jeg valgte at sy øjne på og ikke bruge sikkerhedsøjne. Og den lille bamse og tæppe er min egen ide. Du finder opskriften her og den er kun på engelsk: Sydney the stork

Det var lidt nyt herfra og jeg håber at læserne stadigvæk hænger på. Der vil komme mere herfra inden længe.