Tags

, , , , , , , ,

Sidst i november skrev jeg her ville blive lidt stille, men så stille som det endte med var ikke planen. Men desværre var jeg så uheldig at rende ind i en infektion i højre lunge, og er rendt frem og tilbage til lægen flere gange om ugen for at få målt mit infektionstal og det har ligget imellem 190 og over 210, samt var alle mine hvide blodlegemer forsvundet og det betyder jeg har haft det så hæsligt og endte ud i at skulle have penicillin en gang mere og så blev jeg sendt akut ud og få røntgen mine lunger.

Det var desværre ikke et positivt svar på lungerne og jeg er blevet sat i den store K pakke og i går fredag var jeg ude og få en CT Scanning og tirsdag skal jeg have en bronkoskopi og så må vi krydse finger for den er positiv og at der ikke er noget med lungen. Jeg prøver at tage det let og tænke positivt, men selvfølgelig er det ikke nemt når man ved chanchen for Cancer er der. Jeg indrømmer også at jeg stadigvæk sover mest pga feber samt at jeg ingen kræfter har……fordi jeg har kvalme hele tiden og knapt spiser noget. Ingenting smager godt og jeg har ikke kræfter til at lave noget……og jeg fik det som sikkert heller ikke spist.

Men jeg håber det bedste tirsdag og så må jeg se at komme ovenpå med hvad det så evt kan være der gir mig feber.

Jeg fik heldigvis hanket op i mig selv og kom til forundersøgelsen hos øjenlægen og det var jo pga dem jeg ikke ville være så aktiv hen over vinteren, men sådan gik det jo ikke. Men jeg er nu klar til at blive opereret i begge øjne og får det gjort så mit syn kommer så tæt på 0 som muligt og nø det bliver skønt ikke at skal have briller af og på hele tiden. Sidst i april og 2 maj bliver det gjort…….så kan jeg for første gang købe solbriller uden styrke i…..se det blir fedt.

Og årets mest positive begivenhed………….skal være MORMOR igen d. 2 juni 2019 til en  Dreng

Hatten af for de unge……3 drenge bliver en mundfuld, men det forhindre dem ikke i stadigvæk at ønske sig en datter…….så nu må vi se om de prøver en 4 gang også. Så dejligt de får børn og vi får børnebørn. Men 3 børn på mindre end 4 år er sku meget godt klaret 🙂

Dette kommer der helt sikkert mere om og jeg håber at få hæklet lidt, der er købt opskrifter til et par ting.

Håber i holder ved indtil jeg er tilbage igen og kan hækle på fuld skrue.