Tags

, , , , , , , , ,

Jeg har flere gange deltaget i forskellige CAL’s og jeg finder det super hyggeligt og jeg er når alt kommer til alt mest glad for at lave tæpper i mønstre der gør man skal tænke hele tiden. Og tænk vi er så mange rundt om i verden der sidder og laver det samme tæppe på en gang og deler vores tanker og billeder af det, samt hjælper hinanden hvis vi ikke lige forstår mønstret…..det er der noget særligt ved.

Men denne gang er noget ganske særligt, jeg har for første gang købt selve kittet til CAL’en og det var så hyggeligt at få kassen hjem og se de farver jeg havde valgt og kikke på garnet og det ekstra tilbehør der kommer med medium og large kittet. Hvorfor er det så første gang jeg køber kittet…..ganske enkelt, denne gang kunne jeg få lov selv at vælge de farver jeg ønskede og så var jeg slet ikke i tvivl. Jeg trækker mig fra kits hvis jeg skal købe den i nogle faste farver……for de vil aldrig være farver jeg ville kunne bruge, synes om eller gide arbejde med. Så håber fremadrettet at man kan gøre det og så har man en sikker kunde i mig…..hvis jeg synes om selve CAL’en.

Det hele løber af stablen d. 12 september kl 12 UK tid – dvs kl 13 dansk tid. Og det køre over 12 uger. Mønstret er lavet af Dedri Uys som også er kendt for bla Sophie’s Universe og du kan læse mere om Ubundu cal’en her på hende side: LookAtWhatImade.net

Her kan man se mit farvevalg og jeg elsker farverne, bund farven er Moon Stone 801. Det bliver så sjovt at andres tæpper undervejs da mange har valgt egne farver og så er der de mange som ikke bruger kittet men andet garn og der kommer helt sikker en masse smukke tæpper ud af det.

Udpakningen af mit KIT.

Kittet kan købes hos flere forhandler online og jeg smider nogle link til dem jeg ved har det og så kan man selv vælge forhandler.

Her kan du få alle 3 str: Littlebugz.dk

Her ser det ud som om de kun har str Medium: Lundsgarn.dk

Her kan du få str small og medium: Elmelydesign.dk

Håber at andre der læser med her også deltager og glæder mig til at se jeres udgave og jeg vil dele mit igennem hele processen på IG under #ubuntucal2018

 

Advertisement