Tags

, , , , , , , ,

Man er et skarn hvis man klager over den sommer vi har haft, men mon ikke vi alle trods alt kan blive enige om at det nok har været bare lidt for varmt og tørt. De bedste tidspunkter at være ud på har været om aften og det er selvfølgelig dejligt. Men man har manglet duften af grillmad og det et trist syn når man kikker rundt i haven hvor det hele skriger på vand og flere planter visner helt hen eller hænger med hovederne. Der har ikke været meget at plukke ind af denne sommer. Græsset er gult….eneste fordel er at man slipper for at slå græs. Når alt det er sagt….så håber jeg vi får en lidt mere alm sommer næste år.

Hæklingen har heller ikke været det samme som ellers. Har dog brugt en del tid på at test hækle for en og er stadig gang med det og det er ret sjovt. Første gang jeg gør den slags, men sikkert ikke sidste. Det føles rart man kan være med til at få noget ført ud i livet og som andre kan have glæde af. Kan ikke fortælle hvad det er…..men der er noget at glæde sig til.

Lad mig slå et slag for den nye hækle/strikke bog LUN af Jeanette Bøgelund Bentzen “@vaskavullaknit# og Thea Rytter “@lutteridyl”. Den er så smæk fyldt med lækkerier i både strik og hækling og jeg kunne ikke stå for den og den kom i sidste uge. Der er allerede planer om flere ting der i, men jeg kunne da ikke dy mig for at lige prøve en af opskrifterne og det blev den super søde savlesmæk. Det er så sød en facon og jeg hæklede den op i Coast garn fra Holst Garn, som er en bomuld/uld blanding og da den er lidt nistret får den en flot finish. Næst vil jeg prøve at hækle den i en tynd bomuld som er bestilt hjem. For i visse situationer er det nok en fordel da det bedre tåler vask.

Bogen LUN kan bla købes her: Lutteridyl.dk

 

Advertisement