Tags

, , , ,

Så er det vist på tide at få skudt den GIWEAWAY i gang som jeg lovede da bloggen blev 5 år.

Der er blevet fundet lidt forskelligt som jeg er sikker på mange kan bruge og garnet er valgt ud fra at det er mit favorit garn da det har en super flot glans og ligger i 100 utrolige smukke farver.

Must Have merceriseret bomuldsgarn fra firmaet Yarn and  Colors. Det kan købes hos bla Littlehappycrochet.dk og Yarnliving.com

Her har jeg valgt farver i hvad jeg kalder sommerfarver og håber vinderen bliver lige så glad for garnet som jeg.

De små ting til babyting er alle købt i Danmark og lever op til alle krav, pomponen er fake….så ingen dyr har lidt nogen last her. Hæklenålen er min fortrukne da den ligger bedst i min hånd. Der er lidt småting med til pynt, knapper, maskemakøre, sikkerhedsøjne, en omgangstæller der er et must når man laver bamser og en lille bøjle til en møntpung.

Den lille sorte taske er en sjov lille ting og egentlig er det ikke en garnpose men en lille termotaske, men jeg blev så glad for min egen sidst sommer da den holder fugt ude hvis man tager sit garn med ud og evt får sat det på en våd plet eller i på en fugtig græsplæne og den kan indeholde en hel del…..bla andet alt det du kan vinde. Så derfor syntes jeg en heldig vinder også skulle have glæde af en og håber selvfølgelig vedkommende bliver glad for den.

Hvordan deltager man så……ganske enkelt ved at følge bloggen og dette gør du ved at tilmelde dig via email og så får du også besked så snart jeg poster nye ting på bloggen. Når du har tilmeldt dig så vender du tilbage til dette opslag og skriver en kommentar her. Like min Facebook side. Så trækker jeg en vinder ud fra dem der både følger og har skrevet en kommentar her.

 

Denne giweaway er IKKE sponsoreret af nogen…….kun af mig.

Sidste frist er 6 maj 2018 og vinder bliver udtrukket i den efterfølgende uge.

1: Følg bloggen via email – Bliver tjekket når jeg trækker vinderen ! Du finder muligheden for dette ude i venstre side.

2: Skriv en kommentar her under

3: Like min Facebook side (pippasliv)

Kun Gældende For Danske Adresser.

 

(Konkurrencen er ikke sponseret, støttet eller administreret af facebook)

 

GIWEAWAY ER SLUT OG VINDEREN FINDES I DEN KOMMENDE UGE OG OFFENTLIGGØRES HER FREDAG D. 11.05.2018