Tags

, , , , ,

45 år med verdens dårligste vane…..en usund, ildelugtende og dyr vane. Men nu er det slut og det er det bedste jeg nogensinde har gjort og jeg nyder at alting lugter godt og ikke af sur cigaretrøg.

Hvorfor skulle der gå så lang tid inden man blev klar til at stoppe….det ved jeg ikke. Men jeg har oftest følt mig presset af omgivelserne til at stoppe og var der noget i vejen med mig var de første formaninger man fik…..DU skal stoppe med at ryge. Og når jeg får tudede ørerne fulde af formaninger så bliver det ikke til noget. Jeg skulle af fri vilje komme frem til at nu var det nu jeg skulle stoppe og da dagen kom for 5 uger siden, var det fordi jeg NU var klar til at stoppe og nød tanken om at slippe for en dum vane og så frem til mit hjem ikke mere skulle lugte af sur tobaksrøg.

Nu er 45 år mange år og de sidste 20 år vil jeg tro der røg ca 40 cigaretter dagligt og det er mange….alt for mange og jeg havde selvfølgelig mine tanker om hvordan jeg ville klare det. Så jeg endte med at købe en e-cigaret for at hjælpe mig på vej og de første dage blev den flittig brugt, ikke så meget fordi jeg manglede nikotin….snarer det at få noget røg jeg kunne puste ud. De første juicer jeg købte var med nikotin i, men det er de sidste ikke og nu har jeg den bare som en lille sikkerhed hvis jeg skulle få lyst til røg, men jeg bruger det meget lidt. Nu er e-cigaretter heller ikke sunde og derfor skulle de ikke tage over i stedet for alm cigaretter, men det er en god måde at slippe af med dem og de hjalp mig igennem de første og værste dage og det er jeg glad for.

Og tænkt hvor mange penge jeg spare…..sikke meget garn jeg kan få og ja ja selvfølgelig andre spændende ting også. Men det er fedt at vide jeg ikke mere bruger lang over 1000kr og mdr på noget der bare går op i røg. Og man skal heller ikke mere føle sig set ned på hvis man står uden for og ryger, eller rende ud hele tiden hvis man er et sted bare fordi man SKAL ryge. Fordelene er mange og de overskygger den dumme vane og jeg er glad og ikke mindst super STOLT af mig selv 🙂

Kan Jeg……Så Kan Du Også 😀