Tags

, , , , ,

Mit yngste barnebarn på nu 11 mdr var i torsdags igennem en større operation i sit lille hoved. Lyder voldsomt og det er det selvfølgelig også og bestemt ikke noget nogen af os så frem til. Men det var en nødvendighed da hans frontallapper (de bløde pletter små børn har i hoved) var vokset sammen og det er alt for tidligt og uden operation ville det betyde at der ikke var plads til hans lille hjerne kunne vokse og han ville ende med en hjerneskade og se det ønsker ingen jo på nogen måde.

Det tog 2.5 time og han var selvfølgelig påvirket af bedøvelsen og den morfin han fik resten af dagen, men allerede fredag var han glad og frisk og futtede rundt på stuen og det er da et skønt tegn på alt er gået godt. Han klarede det så flot med dræn og div slanger og har slet ikke været pylret…..en SEJ lille gut er han og de fik lov til at komme hjem i går søndag og nu nyder de en stille påske der hjemme. Efter påske har jeg ham så fra onsdag til fredag så han kan nå at blive helt klar inden han igen skal i vuggestue og det glæder jeg mig til….så kan vi rigtig hygge os.

Det går rigtig op for en hvor højt man elsker de kære små når de skal igennem sådan noget og jeg græd af glæde da jeg fik af vide det hele var gået godt.<3

Men så kommer vi til mormor her….jeg er sku ved at være et sølle skrog. I tirsdags vågnede jeg op med hekseskud og fuck for en i helvede det gør ondt. Jeg kan ikke gå, rette mig ud eller vende mig i sengen. Når jeg skal gå og det skal jeg jo, så er det med bøjet ben, en overkrop der ligger vandret i luften og mig der tager fat i bord, radiator, kommoder mm på min vej for at hjælpe mig på vej og jeg har aldrig oplevet noget værre. Jeg havde håbet på det ville gå over og har trukket det, men i dag hvor det nu er en uge siden og ingen bedring overhoved blevet klar over jeg er nød til at tage en tur forbi kiropraktoren og se om de kan udrette mirakler. Nu håber jeg de har en tid de kan putte mig ind i…..ellers bliver det en hæslig påske for mit vedkommende.

Lige nu er det en af de perioder hvor jeg godt nok synes livet er svært og der åbenbart er en der synes jeg skal rammes igen og igen med div skavanker….som om jeg ikke har nok at slås med. Men jeg krydser finger og håber på en tid og et mirakel hos kiropraktoren.

Jeg satser på at lige efter påske så sætter jeg gang i mine lille GIWEAWAY….så følg mig på Instagram og Facebook…..og ja her på bloggen, så ser du den når den dukker op. Der vil nemlig blive trukket en vinder ud fra hvem der følger min IG og FB gruppe 🙂