Tags

, , , , ,

Jeg har en svaghed for garn i små nøgler og da jeg så at Scheejpes havde lavet deres Catona i små 10 gr nøgler var jeg helt sikker på at dem måtte jeg da eje.

Forleden fandt jeg dem så hos Rito.dk til 499 kr for alle 109 farver og så måtte jeg da slå til. Vel viden at jeg ikke ville finde dem billigere andre steder….har nemlig snuset lidt rundt 😉

I dag hentede jeg så pakken og pakkede de små skønne nøgler ud af æsken og sikke en fryd det er at se alle de smukke farver og jeg nød synet af dem.

De har nu fået plads i min store gulvvase som i forvejen indholdte 100 ngl i forskellige farver af mærket Must Have garn fra Yarn&colour og nu er vasen fyldt og jeg kan sidde og nyde det smukke syn hver dag når jeg sidder og nørkler.

Der var en der spurgte mig hvad jeg lavede af de små nøgler og seriøst så bruger jeg dem slet ikke til at hækle med. De er udelukkende købt så jeg kan nyde synet af dem, men mest af alt for at kunne finde lige netop den eller de farver jeg vil købe til et projekt og det betyder at jeg ikke mere køber garn i blinde da man jo ikke altid kan vide sig sikker på en farve, hvis man ikke har købt den før. Men der er også den fordel at man nu får øjnene op for andre farvekombinationer, som man ikke ville se hvis man bare bestilte garn hjem. Jeg ved jeg er gået uden om mange farver fordi jeg var usikker på dem og det er jo egentlig en skam. Så nu har jeg alle muligheder for at finde de helt rigtige kombinationer og det er dejligt.