Tags

, , , , , , , , , , ,

I denne tid er jeg lidt over det hele og fare fra et projekt til et andet og synes ikke rigtig jeg kommer nogen vegne. Har lidt svært ved at koncentrere mig om en ting….og ender så med at finde små søde eller sjove ting der er hurtige at lave og hygger mig så med dem.

Men det er vel tiden for netop hjerter og jeg har godt nok lavet dem i lyserød og den garvet læser vil vide det er min ynglingsfarve. Men de vil jo være super søde i røde til jul og man kan jo lave dem i forskellige størrelser….alt efter hvad garn man bruger.

Det lille er lavet i Maxi Sweet Treat ( før Maxi BonBon) og med en 1.75 mm hæklenål og størrelsen er knapt 10 cm i bredden og 8 cm i højden.

Det store er lavet i Yarn & Colours Must Have 100 % merciseret bomuld og er hæklet med en 3 mm og størrelsen er 14 cm i bredden og 11 cm i højden.

Opskriften er fundet hos Anabelia Craft Design og er et engelsk mønster. Men der er diagram til dem der ikke kan bruge en engelsk opskrift.

Maxi Sweet Treat har jeg købt hos Elmelydesign.dk

Yarn & Colours Must Have 100 % merciseret bomuld er købt hos Littlehappycrochet.dk

 

 

Advertisement