Tags

, , , , , , , ,

Nu er tiden inde til at vise hvad den skønne pakke kaldet Little Happy Suprise fra Littlehappycrochet.dk indeholdte.

Jeg havde glædet mig til at modtage min og da min datter var her da jeg hentede den sad vi sammen og åbnede den og begge var vi lige begejstret og min datter har allerede forudset at der vil komme en masse skønne ting i de kasser og at hun med tiden kan bruge det til pynt når drengene….mine 2 kære børnebørn bliver store nok til at forstå de forskellige ting.

Der er da heller ingen tvivl her at jeg helt bestemt tilmelder mig et fast abonnement af denne skønne kasse. Jeg er og har været vild med alt hun laver siden jeg første gang stiftede bekendtskab med hendes arbejde sidste år da hun lavede en hækle julekalender…..så jeg ved jeg ikke bliver skuffet 🙂

Denne kasses indhold er selvklart vil man nok mene emnet “Halloween” og hold nu kæft det er nogle skønne opskrifter hun har fremtryllet og jeg er helt skudt i dem og glæder mig til at lave dem.

Lækkert garn, hæklenål, øjne, lille pung til fx hæklenåle, saks, synåle og målebånd hvis man skal have noget med sig, 2 opskrifter og ikke mindst en pose med lidt mundgodt.

Opskrifterne er på en rød djævle og nogle skønne edderkopper….de er bare så nuttet og dem kommer jeg til at lave mere end en af.

Denne pakke var som sagt den første hun har lavet og den var til intropris til 129 kr + porto og fremadrettet kommer de til at koste 149 kr + porto. Dvs sige små 200 kr for en hygge kasse hver mdr…..det giver jeg gladeligt ud. Der er noget hyggeligt ved at få en kasse man ikke ved hvad indholder og da det jo selvklart er figurer i forskellige afskygninger så kan de altid bruges uanset hvad.

Så ja jeg er ualmindelig tilfreds og glad for min pakke……og nej jeg får intet for at reklamere så positivt for den. Dette er min egen glæde og tanker jeg udviser her 🙂

Crocheting is my Happy Place !