Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Jeg er ret vild med de garner der har langt farveskift og måtte da også prøve at lave noget i den der er af 100% Merino uld og hold nu op det er en lækker garn. Jeg kommer helt sikkert til at bruge den igen.

Da jeg er med i en FB gruppe der hedder Fun with Furls, var deres september CAL et smukt sjal med et mønster der ligner blade på den ene side og grene på den anden og på en eller anden måde virker der mere strikket end hæklet og da jeg var ret vild med det faldt mit valg på dette sjal til netop dette garn.

Mønstret er såre enkelt når først man har lavet nogle rækker og især efter første blad del og man arbejder udelukkende med reliefstangmasker og det er jeg ret vild med. Mit resultat af sjalet blev super flot og jeg er glad for mit valg. Jeg manglede dog garn til de sidste 3 rækker af borten, men den ene der var garn til giver det trods alt en flot finish og ingen vil udmiddelbart vide der mangler nogle rækker.

Kunne sagtens finde på at lave det igen, også selv om det ikke er det hurtigste sjal jeg har lavet. Men hvis jeg kan lide noget er tiden ligegyldig…..da det drejer sig om slutresultatet og ikke den tid jeg bruger på det.

Jeg brugte 1100 meter bortset fra måske 50 cm som jeg havde tilovers og en anden gang vil jeg bruge minimum 1500, både for at få hele borten med samt for at få det en lille smule større. Kan nemlig godt lide at pakke mig ind i et sjal og det er det her ikke stort nok til. Men over skulderen er det super fint.

Dette garn købes hos Garno.dk og min farve er Rosalie.

Dvs…..1100 meter 100% merino uld og en hæklenål 4.5 mm da det er et tæt mønster og det blev meget for fast med en mindre nål……sagt efter at have lavet halvdelen af sjalet og trævlede det op igen 😀

Mønstret finder du her: Bonita Patterns – Embossed Reversible Shawl

Advertisement