Tags

, , , , , , , , ,

Lad mig allerførst være helt ærlig og sige at jeg HADER at lave den samme ting om og om igen, men når ens Canadiske Kusine kommer til Danmark på besøg og gerne vil have 12 hjerter…..ja så laver man 12 hjerter og det med stor glæde 🙂

Og derfor er her nu hjerter i stakkevis. Og indrømmer jeg er ganske vild med netop dette hjerte og har et par stykker herhjemme selv og lur mig om ikke der kommer flere med tiden.

Nogen vil staks se at der er forskel på hvordan mine ser ud i forhold til opskriften. Det er fordi jeg bruger en alm 8/4 bomuldsgarn og kun en 2.5 mm hæklenål. Jeg synes de bliver pænest på den måde 🙂 Men det er jo en smagssag.

Orginalopskriften på disse smukke Skinny Hearts finder du her….men HUSK den er i UK terms og IKKE USA terms. Skinny Hearts fra LuluLoves

Den danske opskrift finder du her: Skinny Hearts – på dansk af Marianne Topping

En lille yndig kjole er også blevet lavet, dette er dog noget siden…..men da den var en del af en dåbsgave har jeg ikke kunnet vise den frem før nu. Jeg er totalt skudt i den og synes den er så yndig og jeg er vil med mønstret. Og for det ikke skal være løgn så er det en hækleopskrift på en xl voksen bluse der er lavet om, dvs i stedet for at bruge hvad opskriften siger, brugte jeg Wollium 4 tråde garn og en 3 mm hæklenål.

Jeg hæklede ikke helt så mange omgange foroven da den skulle passe en 4-6 mdr’s pige. Men den kan tilpasse alle str, bare man keder målen på den man laver den til.

Der gik ikke meget mere end 1 ngl på 200 meter. Og garnet er købt hos Garno

Opskriften finder du her:

 

Advertisement