Tags

, , , , , , , ,

Som tingene er lige nu…så er det de små projekter jeg sidder og nusser med og forleden fandt jeg denne skønne Bog Nisse og den kunne jeg da ikke stå for og jeg var ikke længe om at købe mønstret og brugte så den triste og våde dag vi havde i går til at lave den i.

Den er super nem…..dog står der i opskriften at der skal bruges bredt sort elastik fra hoved og ned til støvlerne. Det ville jeg så ikke og jeg hæklede derfor en der passede til de mål elastikken skulle have.

Jeg nåede også kun at have den i huset til i dag…..så kom datteren forbi og væk var den 🙂 Dejligt når der er noget man laver der kan bruges.

Mønstret er fra IlDikko og kan købes her….dog er det på engelsk. IlDikko mønster på All crochet patterns

Eftermiddagen i dag er gået med at lave 2 cardiganer færdig til drengene og nu er de vasket og så skal der bare sys knapper i og så kommer de op her så i kan se dem. De er blevet rigtig fine begge to 🙂