Tags

, , , , , , , , ,

Mit hækletøj er noget jeg elsker højt og jeg nyder at sidde med det, men når det nu er sagt så har august ikke været særlig sød ved mig og smerterne i min ryg har overtaget mit liv. Dette kender mange sikkert til og vi kan lære at leve med dem….siges der. Jeg har dog ikke megen tiltro til det udsagn lige nu.

Er begyndt hos Fys i denne mdr og det har da bestemt ikke gjort sagen bedre, for min ryg er så anspændt at jeg nærmest skriger i smerte når hun tager fat…..ok jeg holder nok lidt tilbage for ikke at forskrække de andre patienter, men det er sku tæt på at være lige så slemt som tandpine og det siger ikke så lidt.

Jeg har kun været der 2 gange og der skal en hel del gange til før hun får løsnet op for alle musklerne og nu har jeg ikke bare ondt i ryggen…..næ alle mine muskler er endnu mere ømme og og ikke til at røre ved. Men det skal vel være skidt før det bliver godt. Har dog meget svært ved at se lyspunkter lige nu, især fordi jeg nu har fået ondt i ryggen når jeg sidder også. Givet vis er det pga fyssen, men jeg ved snart ikke hvor jeg skal gøre af mig selv.

Min kære Lillebror har gjort en stor ære i at undersøge CBD dråber…..nærmere betegnet Cannabis dråber og håbede/håber de kunne hjælpe mig, sådan som de har hjulpet så mange andre. Lad mig sige det smager sku ikke særlig godt, men kan det tage smerter…..ja så overlever man nok det. Da jeg fik dem hjem tog jeg 2 dråber på den forskrevet måde og der gik ikke 10 så kunne jeg mærke at en del af de smerter jeg slås med forsvandt og jeg var dybt imponeret over hvor hurtigt jeg kunne mærke noget. Nu skal det siges jeg startede med få dråber for at se an hvor meget der egentlig skal/skulle til for at hjælpe mig. Jeg følte mig som i himlen da jeg sad og fantaserede om at nu kunne jeg nok snart gå en tur og ja stå almindeligt ved køkkenbordet og smørre en mad eller lave mad….uden at hænge ind over bordet med armene godt plante og ryggen bøjet. Men desværre skulle min skuffelse blive stor for netop de smerter som er dem der gør livet så surt og til tider uholdbart…..de forsvandt IKKE. Jeg prøvede over nogle dage med at tage dem 3 x dagligt, men kom frem til jeg nok fik mere ud af at vente med at bruge flere til fyssen havde onduleret min ryg for spændinger. Efter første fys behandling prøvede jeg igen at tage dråberne, men der er stadigvæk ingen lindring og nu tager jeg ikke flere før jeg er så langt i behandlingerne at hun kan sige at hun har fået løsnet op for spændingerne og jeg ikke mere får ondt når hun massere mig. Og så håber jeg at dråberne kan tage de tilbageblivende smerter der kommer fra slidegigt og diskusprolapser i ryggen og hoften.

Jeg tror på de dråber er den eneste måde jeg kan være heldig at få livet tilbage på……og så må det koste hvad det vil. Prisen for at slippe for smerter kan ikke gøre op og man er villig til at betale enhver pris…..og så må man jo spare et andet sted.

Så selv om jeg dog har fået hæklet lidt, ja så har jeg ikke haft overskud til det store og slet ikke til at tage billeder i stor stil og derefter skrive blog…..men håber jeg inden længe finder en stund hvor det ikke gør ondt og jeg så får sat mig ned og poster de sidste sysler.

You’re Allowed to Scream, You’re Allowed to Cry…….But do NOT give Up !

 

Cannabis dråber er fuldt lovligt at købe……MEN jeg svare ikke på spørgsmål om hvor jeg køber mit da jeg vil folk selv skal undersøge marked og finde en de er tryk ved. På den måde kan ingen vende tilbage til mig og sige det var noget skrammel jeg henviste til….hvilket det dog ikke er, men tror i forstår pointen om hvorfor jeg siger fra.