Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Men jo det gør jeg……men kun fordi jeg er løbet tør for hvid og en lys gul og den hvide har været udsolgt nu i ca 6 uger og den skulle komme i morgen og det håber jeg godt nok. Kan ikke kommer vider med mit Atlanticus tæppe og jeg mangler de sidste 2 udgivelser. Godt der er 10 dage til vi får sidste del……så har jeg stadigvæk en chance for at komme med inden vi slutter det af…..hvis ellers garnet kommer i shoppen i morgen. KRYDS FINGER.

Jeg er ved at hækle et par cardiganer til børnebørnene, men mangler lige nogle ærmemål, så dem må i vente med at se. Glæder mig til de er færdige….for jeg har nogle helt særlige knapper der skal i og som gør dem helt unikke 😀

Ud over det fik jeg taget mig sammen til at prøve Scheejpes Twinkel garn. En garn der består af 75% bomuld og 25% polyester. Jeg vil ikke anbefale det til tøj, men det er super sjovt til andre ting og jeg er gået i krig med en vinterversion af et eller andet som jeg ikke helt ved hvad ender med at blive. Men brugte Polly Plums mønster på Blizzard Warning som ikke kan blive mere vinterlig  og jeg har længe været vild med den. Den er super nem at lave og er bare super flot. Garnet er super lækkert at hækle med og det kommer i 36 farver og til 28 kr ngl.

Du kan købe garnet her hos: Elmelydesign.dk

Mønstret finder du her: Everytrickonthehook.com Polly Plum

Strandnet er IN pt og alle laver dem og jeg skulle da også have et…..selv om det aldrig bliver et strandnet. Sjov ting at lave og hyggeligt med noget man ikke skal tænke så meget over. Garnet er 2 tråde naturfarvet bomuld og 1 ngl Jaipur bomuldsgarn som er super tynd, men rigtig sjov da den er flerfarvet.

Opskriften finder du her: TanteTråd.dk

Jaipur garn købes her: Rosasbutik.dk

Jeg er lidt spændt på september måned, der starter nemlig 2 CAL’s som jeg bare må tage del i og den ene er Lilliana fra Hooked on sunshine.com og så en CAL der fejre Finlands 100 år og da vi har set mønstret eller dele af det så ved jeg allerede nu at det skal være hvidt og her tyr jeg nok til en Scheejpes Colour Crafter. Det er billigere, blødt og strækker længere. For et sted skal der jo spares og jeg har allerede indkøbt 70 ngl Yarn and Colors EPIC 8/8 bomuld til Lilliana tæppet og der er jo grænser for hvor meget jeg kan få råd til 😀

Her kan du læse mere om den Finske CAL: LalevalaCAL – Facebook gruppe

Og her kan du stadigvæk til en vild billig pris købe Yarn and Colors EPIC 8/8: Yarnliving.com

 

Some people spend money on Silly things like FOOD……I spend money on important things like YARN !