Tags

, , , , ,

Tja alderen sætter jo sine spor og selv om jeg helst ikke vil indse at jeg rammer 57 i år, så kan jeg dog ikke løbe fra det. Men havde det været nødvendigt at jeg skulle rammes af flere skader i ryggen end jeg i forvejen sloges med……svaret er ja.

Fik taget røntgen og svaret var slidegigt i begge hofter, værst i den højre…..men lad mig her sige at det er ikke dem der gør ondt og skulle det ske det bliver slemt, ja så kan der jo gøres noget ved det. Næ det værste er slidegigt i lænden….som er den største grund til de mange smerter jeg har og der kan jo desværre ikke gøres noget ved slidegigt og den medicin jeg har fået og prøvet hidtil lindre jo desværre slet ikke.

Er så blevet henvist til Fys behandlinger og i det kølevand sikkert også noget træning og det er også fint nok og hjælper det mig render jeg gerne derover flere gange om ugen. Heldigvis ligger det nærmest i baghaven….med et par gader imellem, så her er der ikke noget problem med at komme frem. Noget andet er prisen….ikke fordi en behandling er dyr som så, men skal jeg have mange og træning hos dem ved siden af…..ja så er mange små beløb mange penge når man er FT pensionist. Men det betyder så bare jeg må spare på garn indkøb i en periode og er resultatet godt så giver jeg gerne min højre arm i bytte (som om jeg kunne undvære den 😉 ) for at kunne gå en tur uden smerter og ende med at knække sammen.

Og ud over jeg kun har et ønske og det er at kunne gå en tur…..så er der ud over det en gulerod ved siden af. Der er nemlig planlagt tur til Skotland næste år sammen med min ene kusine og hallo……jeg kan jo ikke rejse der over og ikke kunne gå vel ?. Så når jeg starter op d. 21/8 går jeg i skarp træning……så jeg kan komme afsted og samtidig blive den mormor der kan rende efter sine to dejlige børnebørn og lege vilde dyr.

Man bliver jo ikke rask af at sidde og pive vel……..næ næ jeg har skam taget de STORE JA briller på…..jeg vil, jeg skal og jeg KAN 😀