Tags

, , , , , , ,

Kun dem der elsker at hækle eller strikke forstår ens glæde når man finder noget nyt garn og starter et nyt projekt op.

Jeg har længe ønsket mig at vi kunne få 8/8 bomuldsgarn i mange farver, men udvalget har ærligt talt været sølle. Meeeen nu kan det får og hos YarnLiving.com og så i 100 forskellige farver…..kan man så ønske sig mere? Nej vel 🙂

Det tog mig heller ikke lang tid at bestille en masse hos dem, første sending er til et tæppe der skal laves på et senere tidspunkt, når vi er færdig med vores Atlanticus tæppe. Det er nemlig et nyt fra samme designer og bliver først udgivet når det andet er afslutte og jeg glæder mig til at begynde på det. Tanken med det er et sengetæppe…..alt andet vil det ende med at være for tung til.

Men jeg kunne da så efter et par dage ikke dy mig for at bestille noget mere, så jeg kunne prøve at arbejde med det og jeg valgte farver som jeg gerne vil have sofapuder i og nu er jeg godt i gang med et og nøj det er lækkert at arbejde med og det glider let på hæklenålen og resultatet er super flot.

Hvis ikke det var fordi der også er bund i min pung…..ja så ville jeg nok købe mig fattig i dette garn.

Selve garnet er fra et firma der hedder Yarn and Colors og denne bomuld hedder Epic 8/8. Jeg er i forvejen vil med deres tynde merceriseret bomuldsgarn og har jo der alle 100 farver i en stor vase som pynt. Jeg vil så også sige det godt kan betale sig at have det…..det er nemlig de samme farver der går igen i det tykke bomuld og så nu kan jeg rigtig sidde og sætte farver sammen og være helt 100% sikker på mit valg af farver……og det er jo en stor fordel.

Pt er garnet på tilbud til 9.95 og koster normalt 15 kr…..så det er nu du kan spare en masse hvis du vil prøve garnet.

Hvis man kan forstå Hollands kan man på deres hjemmeside læse mere om det, men ellers vil jeg sige deres farvekort er super i forhold til at du skal vælge farver. Det er så tæt på orginalfarverne som man kan komme….når det gælder det merceriseret bomuldsgarn og i forhold til det tykke skal man bare huske det ikke er så blankt som det andet, men ellers ligger de ganske tæt på også . Du kan finde farvekortet her Yarnandcolors.com

Ps……Jeg har ingen fordel ud af at reklamere for dette garn.