Tags

, , , , ,

Så blev det søndag og nu har jeg samlet hvad jeg har lavet i den forgangne uge, samt de forskellige bamser jeg har lavet hen af vejen og bare lagt til side. Nu kommer de alle i kassen til Skadestuen og så er jeg sikker på der er nogle der ude der vil give dem et godt hjem.

Nogle er lavet efter købt mønstre, andre gratis og nogle ud fra billeder. Mit eneste mål er at ikke 2 er ens. Mest fordi jeg så bare kommer til at kede mig, men også for at der er forskellige  børnene kan vælge imellem.

Der er jo stadigvæk 2 uger af Touren tilbage og jeg håber der kommer en hel del mere i de uger. Men kan godt se 1 om dagen nok var at stile lidt for højt, men vigtigst af alt er jo også der bliver lavet nogen….ikke sandt 🙂 

Her er så den broget forsamling 🙂

Den gule er en veninde jeg har lavet til LUX Buh som en i gruppen for Skadestuebamser har lavet og her finder du opskriften. LUX Kreativ

Den Lilla Dino er en CAL ByGrarup kørte tidligere i år og du finder mønstret her: ByGrarup

Den lille der ligger imellem den gule og Dinoen, og den pink Toby bamse er begge fra LittleHappyCrochet og er købe opskrifter, jeg ændre dog lidt i den lille runde med hue. Bamsen med æg er også der fra men er fra en påske CAL og er gratis og kan finde her: LittleHappyCrochet Påske CAL

Den lille giraf er en tysk opskrift jeg vandt og jeg er ikke helt sikker på hvor den kan købes, men vil prøve at finde ud af det og lægge link in senere.

Resten er lavet i fri hånd ud fra ideer og billeder jeg er stødt på i al den søgen man jo gør når man hækler. Så her er der ingen opskrifter.