Tags

, , , , , ,

i disse dage er jeg glad for jeg har den skønne hobby og kan sidde og hækle i timevis, dog kunne jeg godt ønske mig at det var bare en lille smule anderledes i visse situationer. Men min ryg føles som om den har begået selvmord og jeg kan snart ikke gå få meter uden smerterne er så voldsomme at jeg bukker sammen. Fik da ordineret morfin……men selv en god dosis virkede ikke ud over jeg sov, men ok så har man jo heller ikke ondt….eller mærker smerterne. Så heldigvis fik jeg en hurtig tid til nye røntgen billeder og skulle meget gerne få svar fredag eller mandag og jeg er nu så lang at jeg ikke mere modsiger en operation hvis det kommer på tale. Jeg magter ikke at livet skal forgå fra en stol og ikke ude i verden på 2 ben.

Men hækleverden får da glæde af det og da jeg elsker at se cykelløb og der er Tour de France lige nu og sommeren er våd og klam….ja så nyder jeg faktisk at sidde inde og hækle og jeg har lavet en aftale med mig selv at jeg vil prøve at lave et nyt stykke tøjdyr hverdag så vidt det er muligt og putte det i kassen til Skadestuebamserne. Nogle bliver mere fanzy end andre, dog er de jo ikke dem hvor der skal det store monteringsarbejde til. Men søde det skal de nok blive og alle forskellige.

Jeg vil så poste her hver søndag hvad ugen har bragt…..jeg mangler nemlig fyld der først kommer en af dagene og der er jo ikke meget sjov i noget der ikke er fyldt og færdigt.

Hygger mig også stadigvæk med mit Atlanticus tæppe og der er heldigvis en del uger tilbage endnu inden det slutter. Men jeg glæder mig til at se det færdigt og endnu mere til hun sætter den næste CAL igang, for de smug kik vi har fået ser det ud til at blive vildt flot og i dag kunne jeg heller ikke lade være med at bestille garn til det. Men det var mest fordi der lige nu køre tilbud 8/8 bomuld som er kommet i vel 100 forskellige farver og da jeg gerne vil næste tæppe skal være større end når jeg bruger 8/4 og jeg sparede 5 kr pr ngl…..ja så måtte jeg da lige købe 40 ngl 🙂 Men mere om det når jeg får garnet.

Så denne gang er her ingen ting at vise frem og det virker ganske underligt, men så kommer der så mange flere næste gang jeg poster noget her. Det bliver givetvis af noget andet garn jeg har bestilt og som jeg glæder mig til at prøve……spændende 😀