Tags

, , , , , , , , , , , ,

Jeg er vild med mit sidste projekt…..hæklet Sukkulenter og når jeg selv skal sige det så har jeg fået dem anrettet ganske flot og nu står de i min stue og pynter. Opskriften på dem finder du hos: Bymami.dk det er kun dem med kuglerne på jeg selv har lavet.

Min datter skal bruge en pige cardigan her inden længe og kunne ikke finde en hun kunne lide og ja så måtte jeg jo finde garn og hæklenålen frem og fremtrylle en og jeg synes selv jeg endte med et super godt resultat og opskriften er min egen. Ikke nedskrevet…..men det kommer måske en dag.

Tante Tråd har lavet de sødeste ting med Teddy garn som er en ualmindelig skøn og super blød garn. Jeg har indkøbt til flere af ranglerne samt nussekludene, men for nu er der kommet en rangle ud af det og den er så super sød. Jeg indrømmer blankt at garnet ikke er sjovt at arbejde med, men se sådan på det at en lille fejl den ses ikke 😉

Du finder mønster her og det er gratis: Hobbii.dk

Jeg har en vis svaghed for LittleHappyCrochet’s opskrifter og jeg måtte lave hendes Teddy The Bear….min blev dog til LaLiva the Bear….pga farven. Den er vild sød…..dog ved jeg ikke helt hvad der gik galt da jeg satte øjne i, jeg var sikker på jeg havde ramt det rigtige sted, men de sidder en smule længere til den ene side og så var der ikke andet for end at lave en sød lille krusedulle på den anden kind….og et eller andet sted gav det den lidt charme at øjnene sidder lidt til siden. Garnet der er brugt er også købt der.

Du finder opskriften her: LittleHappyCrochet.dk

Ind imellem alle disse ting arbejder jeg stadigvæk på mit Atlanticus tæppe og jeg er vild med det og glæder mig til at se det færdigt. 🙂

Advertisement