Tags

, , , , , , , , ,

Pinse søndag holdt de unge barnedåb og mit yngste barnebarn blev døbt Silas. Et navn der passer perfekt til ham og også passer godt sammen med Ruben. Det var ikke det bedste vejr fra morgenstunden og der kom en del regn, men heldigvis var der jo telt oppe og det klarede da også op i løbet af dagen.

Vi fik en lækker buffet med sommer mad og derefter kaffe og kage. Her havde jeg lavet lidt specielt, ligesom jeg gjorde til Rubens barnedåb. Men denne gang var det kage i glas og hold nu op de var populære og når jeg selv skal sige det så smagte de sku godt.

Jeg bagte selv nogle skønne lagkagebunde og der finde nu ikke noget bedre en hjemmebagte lagkagebunde. Der kom så et stykke i hvert glas og oven på bunden kom der en klat pistacie marcipan og det blev toppet med en hvid chokolademousse smagt til med citronskal. Drysset med hakket pistacienødder og en lille skive kiwi.

Der var så nogen der ikke kunne tåle mælkeprodukter og de skulle selvfølgelig ikke undvære, så her blev der lavet en neutral fromage smagt til med citronskal, samt nogle dråber chokolade aroma så det fik lidt smag af chokolade mousse som de andre fik og i stedet for piskefløde brugte jeg Alpro Cuisine Soya som er et alternativt til fløde og hold nu op det blev lækkert og det bliver da ikke sidste gang jeg bruger det i en fromage. I forvejen er jeg ret glad for den i stedet for piskefløde og nu jeg ved den kan bruges i andet er det jo perfekt.

Som altid var hovedkage dekoreret med Ugler der er special og håndlavet i Italien og vi har nu arbejdet sammen med Perlilla 3 gange og hver gang er vi lige begejstret for resultatet. Og som man kan se var tema farven Lime og den lille Lime farvet ugle er da så nuttet 🙂

Skulle du få lyst til at erhverve dig disse ugler eller andre skønne kage figure så kan jeg helt klart anbefale Perlilla og hun er der hele vejen og man kan få dem lige som man ønsker….intet er en hindring. Man kan finde hende på FB også og der se rigtig mange forskellige udgaver hun har lavet og du kan købe dem på Etsy som du finder her: PerlillaPets