Tags

, , , , , , , , ,

Her har den stået på tæpper hele ugen. Lillebror som vi stadigvæk kalder nyeste skud på stammen (kender dog navnet) manglede nogle små tæpper at have over sig nu det er så varmt og som Mormor er man da ikke sen til at gribe nålen og lave et par stykker til det kære barn. Og der blev lavet et i en blanding af bomuld og akryl, samt et i bomuld og uld og jeg indrømmer jeg hælder mest til det sidste.

Her er det i bomuld/akryl og jeg brugte for første gang Block stitch mønstret og jeg elsker det…….bare ikke alle de ender man sidder med til sidst. Men det er ikke sidste gang jeg bruger det. Her er brugt hvid og en dyb flaske grøn eller Teal som den hedder på engelsk og den er jeg ret vild med.

Det andet tæppe er lavet med Rasmillas ynglingsgarn og det er det skønneste og blødeste garn man kan tænke sig og jeg er vild med det. Det er ganske vist meget tyndt, men man kan sagtens bruge 2 tråde hvis man vil det. Her brugte jeg et bølgemønster som jeg også godt kan lide at hækle og som jeg synes giver en god effekt især hvis man laver forskellige bredder på striberne som her.

Sidst men ikke mindst mit Atlanticus tæppe og vi fik anden del i dag og jeg er stadigvæk vild med det og farverne. Første gang jeg laver noget til mig selv hvor der ikke er sneget sig en lyserød tråd ind 🙂

Du kan købe Rasmilla’s Ynglingsgarn her: Rasmilla’s Ynglingsgarn

 

Advertisement