Tags

, , , , , , ,

Til tder kan jeg sagten holde mig væk fra alle de fristende ting jeg finder jeg kan hækle, men ind imellem er der bare lige DET mønster jeg må lave og når det så også er i form af en CAL…..ja så elsker jeg det.

De er på en måde så dejlige afstressende og man kan lave andre ting ind imellem de forskellige dele bliver frigivet og det giver også en muligheder for at lege med farver man måske ikke lige havde tænkt på at sætte sammen.

Nu er farve valget til disse to ikke noget der går ud over hvad jeg ellers bruger, mest fordi de bliver i mit hjem og derfor skal passe ind i de farver jeg holder aller mest af.

Første CAL er My Spicy Ripple CAL og der er jeg lidt bagud, her gik der lige lidt inden jeg gav efter. Jeg er vild med sekskanten og der kommer så en lille firkant også som jeg ikke fik med på billedet og ja andre med tiden vil jeg tro. Dette er et tæppe hvis man følger den, men jeg har bestemt de skal ende som sofapuder og må derfor nok trylle lidt undervejs for at få det passet ind. Men det er nu også sjovt…..det bliver mere personligt på den måde.

Garnet her er fra: LittleHappyCrochet.dk

Du kan finde mønster og vejledning samt henvisning til FB gruppe for denne CAL her: myDIY.se

Anden CAL er startet i dag og det er anden gang jeg laver et af Vanessa Smith Fishcake’s tæpper. Det første var Ugletæppet som også findes her på bloggen. Og nu dette som hedder Atlanticus og er et smukt tæppe der fra Designerens side er holdt i farverne blå/grøn som vandet.

Jeg gør som jeg altid gør……går mine egne veje når det kommer til farver. Jeg synes det er utroligt smukt det hun har lavet, men i min verden dur mange forskellige farver bare ikke og derfor går jeg minimalistisk frem når det kommer til farver. Til dette tæppe bruger jeg kun 3 farver, hvor der i mønstret er brugt 8.

Garnet jeg bruger til denne CAL er fra Garn Royal

Du kan finde opskriften, oplysninger og henvisning til FB gruppen hvor denne CAL også køres….her: Hookedonsunshine.co

Ind imellem disse laver jeg så lidt engle som jeg vender tilbage med senere, da jeg mangler noget til monteringen. Det er sådan noget skønt og småt at sidde med fx ude i haven når solen skinner 🙂