Tags

, , , , , , , , , , , ,

Når man står og skal bruge en luftig cardigan som egentlig ikke skal dække en masse og ikke kan finde en, ja så må man jo ty til sine evner som hækler.

Jeg begyndte så at lede efter en og endte med en video hvor mønstret var åbent og også simpelt og nemt at lave. Jeg lavede dog lidt om da mit garn var tyndere og jeg ikke ville have forstykkerne så brede som hendes er. Samt hæklede jeg det sammen i bagerste maskeled og ikke med mønsteret som hun gør og jeg lavede 2 omgange fastmasker og sluttede af med krebsemasker hele vejen rundt og jeg er ganske godt tilfreds med resultatet.

Og den står flot til den sommer gule kjole jeg har købt og som skal bruges når mig barnebarn skal døbes i Pinsen.

Her er videoen som jeg brugte som vejledende hjælp.

Det er også blevet til en Hello Kitty Sprutte og den er bare så nuttet. Mønstret finder du hos ByMami – Hello Kitty Sprutte opskrift

Advertisement