Tags

, , , , , ,

Dem som kender mig ved jeg lever et liv med hæslige rygsmerter og nu var jeg kommet der til hvor jeg var nød til at have noget bedre så jeg kunne blive så meget smertefri at jeg havde en ordentlig livskvalitet og lægen var helt med på det selv om jeg jo godt ved at morfin ikke er lykken, men det er konstante rygsmerter heller ikke når man ikke kan gå 2 meter uden man knækker sammen, ikke stå ved køkkenbordet og smørre en mad og ja i den dur.

Jeg fik så recept på nogen og en besked på at hvis de ikke virkede skulle jeg ringe op ugen efter og få nogen stærkere. Og glad var jeg da jeg hentede dem og gik hjem og her skal siges det er med en cykel til at støtte mig op af da jeg ellers ikke kan gå op i byen eller andre steder for den sags skyld.

Efter forskrift skulle jeg tage en morgen og en aften og da det er depot piller ja så skal der gå 12 timer imellem jeg tager dem og det kunne jeg sagtens få passet ind og jeg tager min første og tænker nu vare det nok ikke længe inden jeg kan mærke en forskel og det følte jeg også jeg gjorde, jeg tænkte bare ikke lige over at jeg jo sad ned i de første timer efter jeg havde taget den da jeg havde besøg og først derefter kunne jeg begynde at lave noget og se om det havde hjulpet og her blev jeg skuffet, for der var overhoved ingen forskel på at jeg havde taget den og jeg tænkte så at jeg jo nok skulle lade der gå et par dage og se hvordan det artede sig og håbe det bedste.

Nu har jeg så tage dem i en lille uges tid og de har slet og ret ikke gjort at mine smerter er blevet mindre…….jeg mærker ingen forskel overhoved. Det eneste jeg har fået ud af dem er at jeg er så træt som et helt alderdomshjem og hvis jeg sidder og hækler, ja så falder jeg i søvn og der har været flere dage hvor jeg har taget jeg ved ikke hvor mange middagslure i løbet af dagen og har faktisk følt jeg har sovet mere end være vågen. Men ok når jeg sidder og sover har jeg jo ikke ondt……så på den måde havde de jo hjulpet. Det var så bare ikke den virkning jeg ønskede.

Så i morgen skal der ringes og bestilles nogen der er stærkere. Jeg er dog en smule bekymret for den træthed der følger med, men måske det bare er en overgang og hvis jeg er heldig at blive stortset smertefri ja så vil jeg jo også gå og lave noget og så falder jeg jo ikke i søvn. Men nu må vi se. Et kan jeg sige…….JEG SAVNER AT KUNNE GÅ EN HELT ALM TUR UDEN SMERTER.

Men smerter eller ej……solen har skinnet her i dag og så er jeg i haven og indrømmer jeg tog ikke de nye smertestillende i dag, men dem jeg fik før og så gik jeg i haven og rodede, kravlende på mine knæ for ellers kan jeg ikke lave noget der ude. Men uanset hvordan jeg gør så nyder jeg haven og det at lave noget der ude.

Lidt billeder fra haven som den ser ud lige nu.