Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Åh hvor jeg nyder denne årstid og det at kunne gå i haven. I dag har jeg fået slået græsset for første gang i år og jeg elsker duften af nyslået græs. Der blev klippet, nusset og flyttet lidt rundt på nogle krukker og nu er den vist helt klar til sommeren og flere skønne planter som jeg falder over på min vej og der kommer billeder en af dagene der ude fra.

Og Lillebror……åh han er så dejlig og nuttet. Nem og en god sover og det er skønt for de unge, nu der er 2 små størrelser i huset. Storebror har taget det pænt, men da jeg kom der ud i går sammen med familien fra Korsør kom han stormende og kaldte momor (hans udtale) og da jeg tog ham op puttede han sig ind til mig med armene om min hals og her hængte han den første halve time og det er da helt sikkert fordi han er en smule jaloux og ville sikre sig jeg var hos ham. Og det er jeg så også 100% indtil han selv slipper mig og ved jeg er der og så kan jeg nyde lillebror lidt dog hele tiden obs på Ruben hvis han kommer. Nu er det jo heldigt at lillebror ikke forstår noget og det endte med jeg gik i haven med sammen med Ruben og der hyggede vi os med at tegne på alle fliserne 😀 Men hold nu op de er forskellige de to drenge, lillebror har nogle store øjne og smal i ansigtet og det har han arvet efter hans mor og her kan vi se at Ruben ligner sin far som lille og lillebror sin mor. De er mine guldklumper begge to og jeg forguder dem og vil gøre alt for dem…..sådan er det jo at være mormor 😀

Men det betyder jo ikke at jeg har glemt hæklenålen og der er da kommet lidt fra hånden. Og her er lidt der er lavet og lidt der er i gang

Klude i forårsfarver…….lad mig bare indrømme at der findes ikke noget mere kedeligt end at lave klude, hvis du spørger mig. Jeg har dog selv en hel del, men jeg vil altid finde det kedeligt at lave. Men her er 3 som sikkert bliver givet væk en dag og jeg er ret vild med farverne og det gjorde det lidt nemmere at lave dem.

Hos Mijo Crochet faldt jeg forleden over den sødeste lille nålepude og måtte da lige lade alt andet ligge og lave den. Jeg gad så godt nok ikke at bruge en nål 4 som opskriften sagde og derfor er min noget mindre. Men jeg har aldrig mange nåle stående i en pude så den passer helt fint. Her er den dog pyntet med fine pyntenåle som er købt hos Kija Design og da jeg fandt dem var tanken at de kunne bruges til et lille hæklet juletræ når den tid kommer, men der er nok til jeg kan have lidt stående her også.

Da Ruben kom til verden fik han et tæppe med Ugler, de har en særlig betydning hos de unge og det var nærliggende at lave et tæppe med dem og det kan du se her Ugletæppe og Dåbskjole. Så selvfølgelig skal lillebror også have sit eget tæppe og da vi skulle finde et tæppe til ham der også var mere en bare en række farver, faldt jeg over dette skildpaddetæppe og da hans Far godt kan lide skildpadder er det jo det dét skal være og nu er jeg started op på det for at se farvekombinationen med de farver datteren har valgt og ja hun har sine egne ideer om farver og så får hun det som hun vil. Er dog glad og overrasket over at hun har valgt orange i to nuancer, men hun synes drenge er søde i orange og jeg har jo også strikket en cardigan til Ruben i orange. Nogen vil mene jeg burde være færdig med tæppet, men det er ikke babysvøb og det er ikke et der skal bruges lige nu og derfor kan jeg sidde med det indimellem alt andet jeg laver.

Der er sort, 4 nuancer af grå og hvid som vand og så en naturfarvet rundt om som skal symbolisere sand. Mønstret er et købe mønster og fås her: Turtle Bay Blanket af Marken of the Hat & I

Når det så er sagt så havde jeg købt en masse garn hjem til 2 tæpper som begge var lavet af firkanter i forskellige mønstre og så sat sammen og jeg begyndte også på dem, men her står jeg så af når det kommer til akryl garn også selv om det er Scheejpes og Stylecraft dk. Begge nogle skønne garner, men jeg kan ikke det når man laver mønster hvor nogle af trådene ligger oven på hinanden og danne yderlig mønster, jeg synes ganske enkelt det det virker for volket og ikke pænt. Så skal jeg lave sådanne tæpper bliver det i bomuld, bomuld/akryl eller merino uld.

Men nu skulle det jo ikke bare lægges væk og jeg endte med at gå i gang med et større tæppe i bølgende striber og det skal nok blive fint når det er færdigt. Det er det jeg kalder TV tæppe da jeg ikke skal tænke så meget og garnet glider let og nemt på nålen.

Når så snakken falder på firkanter, ja så er der en ny CAL på vej og det første mønster på en firkant er frigivet og den er super fed i mønstret og jeg elsker at sidde og lave det og jeg kan se på de teaser der er lagt ud at der kommer flere fede firkanter i skønne mønstre og alle er ensfarvet og det gør dem endnu flottere i de mønster hun laver. Det første finder du her Begin the beguine af Polly Plum, der vil være nogle mønster man skal betale for og andre der er gratis. Nu skal jeg ikke lave tæppet så jeg har ikke PT valgt at købe mønstrene, men skulle der dukke flere super flotte op som er købe ja så hopper jeg nok på den. Jeg har besluttet at denne firkant her fortsætter med så den bliver så stor at den kan bruges som nyt pudebetræk til en af mine sofapuder (50×50). Jeg har brug for puder nu der er ensfarvet eller kun i ganske få farver som er i samme farvenuance, efter at have set på de 4 spraglede i et par år vel 🙂

Der er også gang en opskrift på en baby kjole og den bliver super sød, men der mangler lidt endnu og så skal den skrive ordentlig ned og test hækles før den bliver sluppet løs. Dog bliver den ikke gratis denne gang. men håber da nogen vil synes den er sød nok til at købe. Men kan ikke afsløre noget her endnu…..

Ja det var så lidt nyt her fra 🙂

 

 

 

Advertisement