Tags

, , , , , , , , ,

De sidste 2 dage har jeg brugt på at færdiggøre min bamse fra LittleHappyCrochet påske CAL og han blev så nuttet. Eneste minus er jeg er ikke vild med hans farve, men det kunne jeg havde sagt mig selv da jeg så kittet. Men for første gang valgte jeg at købe et færdigt KIT og det er også fint nok, jeg kan jo altid lave en i en anden farve 😀

For et par uger siden var jeg heldig at vinde et tysk mønster på en lille giraf og han er bare så søøøøød……nå ja det kan jo også være en hun giraf, men nu er min en han og han er grøn 🙂 Det er et super nemt mønster og jeg vil vædde på at selv dem der ikke kan tysk kan forstå opskriften der er meget udførlig med maskeantal og billeder. Han er 13 cm høj og hvis du gerne vil have mønsteret så finder du det her: Haekelicious Mini Giraffe

Du kan også finde hendes Facebook side her: Haekelicious

Lige nu ved jeg ikke helt hvad jeg vil lave og det betyder jeg har gang i så mange ting på en gang og lægger det fra mig og finder noget nyt. Tror jeg for alvor skal gå det hele igennem og lave en liste at gå efter og få lidt styr på alt det jeg gerne vil lave. Jeg tror nemlig at jeg bliver en smule forvirret når der er gang i for meget og det derfor ender i bunker. Jeg fungere bedst når jeg har et bestemt mål at gå efter 🙂

Behind Every Crocheter……is a HUGE pile of yarn

Advertisement