Tags

, , , , , , , ,

I år er her ikke planlagt nogen form for påske halløj da datteren jo er sat til at føde d. 16 april. Han er ikke så ivrig efter at komme til verden som storebror var og vi venter alle med længsel på han kommer.

Så derfor er garnet i højsæde her igennem hele påsken og der er nok at tage fat på og det er vel et generelt tegn på os nørkler……vi har tonsvis af garn og masser af ideer og ikke nok tid. Men lidt påske hækleri skal der til og jeg har som skrevet her inde før lavet påske æg og jeg fik købt Lalylala’s nye mønster med påske tema og jeg har indtil nu lavet påskelammet Rufus og jeg er VILD med ham…….men han tog seriøst en helt dag og aften at lave og ikke en man laver mange af på en gang. Der vil sikkert komme flere med tiden, men lig nu skal jeg have lavet kyllingen og kaninen.

Du kan købe mønstret her: Lalylala on Ravelry

Jeg sad og ledte forleden dag og fandt noget tyndt og lækkert bomuldsgarn og jeg kunne jo ikke dy mig for at bestille 4 ngl og de skal enten bruges til sjove tilbehørs ting til forskellige dyr/dukker jeg laver eller de forvandles til små tasker som jeg har lukke bøjler til. Nu får vi se hvad der frister først og ellers er det jo bare at købe mere.

Garnet er tyndt og skal hækles med en 1.75 mm hæklenål og det er merceriseret og ligger i nogle smukke farver Glæder mig til at se det som færdigt arbejde. Det koster 37 kr for 50 g og 280 meter. Du kan købe hos Rosa’s Butik og jeg kan varmt anbefale stedet da jeg fik en lynhurtig ekspedition og det kan vi alle lide 🙂 Du finder butikken her.:  Rosa’s Butik

Og så skal strikkepindene da også lige i gang….eller skal jeg kalde dem pælestolper. Jeg har længe gerne ville prøve noget af det tykke garn der fås og nu har jeg købt 2 bundter af Strikkepindens Mega garn og en 30 mm rundpind og jeg er spændt på resultatet og hvad størrelsen bliver. Ikke stort det ved jeg, men det er mere for at få en ide om størrelsen da jeg gerne senere vil lavet et til stuen og så er det jo rart at vide om man skal bruge 10 eller 20 🙂 Du finder det her hos Strikkepinden

Det var ordene for i dag, nu vil jeg finde dynen . Kan godt mærke jeg har været barnepige de sidste 2 dage. Men hvad gør træthed og øm ryg når man har hygget sig med barnebarnet

Ønsker Alle En God Påske !