Tags

, , , , , , , , ,

Elsker denne tid på året hvor livet vender tilbage der ude og solens stråler begynder at varme det hele op og giver os energi. Og det har jeg i den grad haft brug for efter 3 mdr hvor jeg har været plaget af lungebetændelse, influenza og selvfølgelig en heftig mavevirus som jeg ragede til mig da barnebarnet have det. Så da jeg forleden for første gang siden jul havde mere energi end jeg sammenlagt havde haft de sidste 3 mdr, ja så skulle det hele jo have en omgang. Først fik det en tur indendørs og så 2 dage i haven som nu er forårsklar og rigtig fin at se på og nu bare skal pyntes med en masse blomster.

Det at kunne sidde ude og nyde vejret eller rende og rode lidt her og der, gør at jeg ikke har så meget tid til at hækle og har jeg brugt hænderne meget i haven så har jeg ikke mange kræfter tilbage i dem til at lave noget. Så nu er jeg gået i sommer “mode” hvad hækling angår og nu bliver der fundet nogle enkelte ting som ikke kræver det store og som jeg også kan sidde med ude hvis jeg gider det.

Det ville dog være løgn hvis jeg sagde jeg ikke havde nok til de næste 100 år i opskrifter og her er jeg også nød til at stoppe mig selv lidt og se på hvad kan/får/gider jeg egentlig lave når alt kommer til alt og ikke bare samle til bunke, selv om det er fristende at gøre det.

Der er dog gang i et sjal lige nu og det bliver lavet i sommerfarver og her kom alle mine små skønne nøgler i brug da jeg skulle vælge farver. Dog kan jeg se nu at en af dem måske ikke passer helt ind alligevel, men nu blir det som det er og så kan jeg jo altid lave et nyt senere.Mønstret hedder Lost in Time Shawl…..tror jeg døber mit Lost in Spring shawl da farverne er rigtig forårsfarver 😀

Mønstret finder du her: Mijo Crochet

Ellers er vi ved at være baby klar her og datteren kan gå i fødsel når som helst da lillebror har lagt sig fast og hun glæder sig også til at det er overstået og hun kan blive sit gamle jeg igen og ikke være så besværet. Selv om hun ikke skal klage med de sølle 8.8 kg hun kun har  taget på indtil nu hvor der kun er ca 2 uger tilbage. Vi glæder os til lillebror kommer og nyder at det er en skøn tid med sol og varme han går i møde.

Det var lidt nyt her fra…..så jeg er her stadigvæk men nyder udelivet 🙂