Tags

, , , , ,

Mit kæreste eje…..barnebarnet har hele ugen været syg af virus der gjorde at alt mad og væske rendte lige igennem ham og samtidig kom op som opkast og den ene dag var han så sløv han kunne stå op og sove og næste dag skreg han i et væk fordi han var så tørstig og sulten. Hvor er det hjerteskærende at se det lille myr ikke kunne indtage mad eller drikkelse og torsdag blev han indlagt til OBS og her gik det helt galt for ham og han kunne hverken sove eller falde til ro og det eneste han ville var at drikke og da han kun måtte få ganske lidt af gangen, var det godt nok svært for ham og for os at se på.

Men lige så snart han fik en lille mundfuld så røg det lige igennem ham og se det lille myr gå hen mod badeværelses døren på stuen fordi han ville fortælle han igen havde fyldt bleen viste hvor sej han var og hvor bevidst han var om bleen skulle skiftes. På de 5 timer vi var der ude inden farmand kom og tog over havde han fået skiftet ble 16 gange og i løbet af natten 20 gange. Hans lille numse var helt ødelagt og jeg er glad for jeg havde været oppe og købe noget special creme som både bedøvede, helede og hjalp huden med at blive genopbygget og det har hjulpet så utroligt meget.

De tog ham med hjem i går, for han rendte rundt på den lille bitte stue som en løve i bur fordi han ikke måtte komme ud og det gjorde selvfølgelig også at han blev rigtig pjevset og ikke lavede meget andet end at skrige. Så først fik de lov at gå en lille tur med ham og så livede han op da han kom ud og det endte med de blev enige med sig selv om at han havde det bedst hjemme og de kunne jo altid kommer der ud igen hvis der skulle ske en forværring.

Og i løbet af natten er hans mave i bedring og afføringen er mere fast nu og ikke bare det rene vand med grums der kommer og det er jo et godt tegn og det er gået frem af siden og på sygehuset hvor de skulle komme til tjek i formiddags havde sagt ok for de blev hjemme.

Nu håber vi han kommer ovenpå igen rigtig hurtig for hans egen skyld. Der er bare ikke noget værre en et sygt barn der ikke kan fortælle dig hvad der er galt.

Så forståeligt nok er her ikke sket meget med hækle nålen, jeg har været ude og hjælpe når der var brug for mig og det betyder så også at når jeg kommer hjem er jeg træt og har ikke flere kræfter tilbage. Men pyt med det…..mit barnebarn kommer først og så kan jeg slappe af og sove når der er tid til det.