Tags

, , , , , , , , ,

I går og i dag er tiden gået med at hækle en kæmpe blæksprutte til barnebarnet og det er et super sjovt projekt og glæder mig til at se den færdig.

Da det jo skal holdes noget til når man laver den slags, ja så er min pegefinger på venstre hånd helt ødelagt der hvor nålen rammer den og den er ved at få hård hud…..heldigvis det og ikke et åbent sår som det lige så godt kunne havde været. Men så bliver den vel hårdhudet nok til når jeg går i gang med alle de påskeæg jeg har svoret jeg ville lave.

Her er lidt af sprutten som den ser ud pt….skulle meget gerne blive færdig i weekenden med den.

Jeg kunne godt have tænkt mig en lidt sjovere farve…..men der er datteren ikke som jeg og hun valgte dem og så får hun sin vilje….hehe. Pt er det nok det største arbejde jeg sidder med ved den, da det kan være lidt svært at lave de knopper i bagerste løkke af kædemasker og det er i den situation jeg rigtig får bøvl med pegefingeren 🙂

Så er der de der påskeæg jeg ville lave og jeg skulle lige forsøge mig i dag og fordi jeg ikke har kunnet finde en opskrift som jeg fandt ok…..syntes de fik en forkert facon, ja så måtte jeg jo selv lave en opskrift og jeg synes ærlig talt jeg slap ganske godt fra det og måtte da lige tage et enkelt billede bare som forsøg for at se om det så ok ud og jeg er tilfreds og nu skal der bare finde den rigtige sløjfe og laves noget pynt at sætte på og så skulle den være i hus.

Opskrift og ideer kommer senere her på bloggen……når jeg er færdig med sprutten.