Tags

, , , , , , , , , ,

Dagen her started med mig afsted efter 5 pakker med div indhold, senere blev yderlig 2 hentet og jeg skal da love for jeg holder gang i GLS og ind imellem PostNord. I alt den sidste uge er her landet 9 pakker…..var der nogen der sagde jeg overdrev 🙂

De fleste indholdt selvfølgelig GARN……andet ville jo være underligt ikke sandt og nu sidder jeg med så mange forskellige projekter at jeg ender med stress….HEHE

Vigtigste pakke var den jeg fik fra LittleHappyCrochet da det var de farver jeg manglede for at have en fuld samling af alle hendes 100 farver og indrømmer det var med en stor hjælp fra Tine den nu er fuldendt og hun er en SKAT og jeg nyder synet af dem imens de står og pynter i min stue. Der opstod dog et lille problem….luksus problem vil jeg sige, for det glas jeg havde dem i blev pludselig for lille, så nu skal jeg ud og jagte en stor høj slank vase tænkte jeg som de kunne komme i. Det vil helt sikkert se skide godt ud 😀

Der skal hækles påskepynt når jeg finder den rette opskrift på et hæklet æg eller selv må fremtrylle et. Jeg er vil med disse farver og man bliver glad i låget af dem. De er fra Scheepjes og er Maxi BonBon. Købt hos Lundsgarn.dk

Sammen med det til påskepynt købte jeg noget Colour Crafter som skal bruges til et tæppe som er en Prince CAL. Jeg lavede i sin tid Princess CAL’en og tænkte denne gang var tæppet ud i et og jeg ville gerne prøve at lave noget i akryl garn og se hvordan det var og det er jeg så gået i gang med nu. Jeg skal være den første til at indrømme det er nemt at sidde og arbejde med og det er super blødt, men jeg synes ikke finishen er lige så fin som når man bruger bomuldsgarn. Men det bliver tilgengæld blødere at putte sig under. Farverne….ja de er typisk mig og så ikke helt, men det er jo det svære når man handler Online og ikke kan se farverne rigtig. Så den ene farve er for skrab en pink så den blev byttet ud med en grønlig jeg købte som prøve for nogen tid siden men ikke havde brugt. Og uanset hvad skal det nok blive pænt og brugbart.

Og så kunne jeg sparke mig selv da jeg i samme stund vælger at bestille garn fra UK og jeg høre jo i de engelske hæklegrupper om Stylecraft DK garn hele tiden og selvfølgelig skal jeg da også prøve det og da der sidst i marts starter endnu en CAL op der består af forskellige firkanter fra 11 forskellige designer så tænkte jeg den måtte jeg være med på også og tænkte jeg ville bruge Stylecraft DK på det og det er også fint nok……grunden til jeg kunne sparke mig selv er at det stort set er de samme farver som dem jeg købte herhjemme fra Scheepjes. Ok man kan så sige de kommer til at passe sammen, men jeg kunne ende med at blive træt af farverne inden jeg er færdig. Men nu er det i hus og laves skal det 🙂

Købt her: Wool Warehouse UK og de er super hurtige, bestil der fra 2 gange nu og pakken er her 4 dage efter bestillingen er fortaget. Og prisen for forsendelse er 52.50 hvis du holder dig under 2 kg.

Her vil jeg sige farverne snyder en del på billedet, da de ikke er så skrappe som det ser ud til her. Men man kan nok se det næsten er de samme som de andre, dog med den lille forskel at disse er mere klare og de andre mere støvet i farverne. Ja ja næste gang køber jeg Pastel farver…..det er når alt kommer til alt dem jeg bedst kan lide til tæpper 🙂

CAL’en jeg skriver om kan du læse mere om her: It’s all in a nutshell – Nuts about Squares 2017

Dette var dagens ord…..så er der lidt mere at skrive om en af dagene.

Crochetting Makes My Heart Happy