Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Weekenden har stået i fødselsdagens tegn da datteren fyldte 27 år…..hold nu op hvor går tiden stærkt. Nå men selv om man bliver 27 år så vil man gerne have mor laver mad og lagkage og der gør man selvfølgelig gerne. Og der blev lavet kage efter alverdens kunster og resultatet blev da også fint og lidt ud over den helt almindelige lagkage.

pippaslivcom'shemmeligelagkage pippaslivcom'shemmeligelagkage pippaslivcom'shemmeligelagkage

Opskrift kommer senere og dermed mener jeg meget senere 😉

Og så fik jeg garn hjem fra England og det blir bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. Der gik 4 dage fra bestilling til jeg havde det og det for sølle 52 kr. Det er jo ikke meget mere end vi giver herhjemme og jeg fik det bragt til døren. Se det havde ikke gået hvis det havde været PostNords pris, så havde jeg skulle hente den et eller andet sted. Garnet er super flot og lækker blødt og tanken er det skal laves til en overdel jeg skal have ud over en kjole til Barnedåben i Pinsen og jeg gik i gang med at hækle med det i dag og det bliver også ganske pænt, men det tager for meget garn kan jeg se og man skal hele tiden sidde og holde øje med det også selv om man jo bare laver et enkelt mønster og jeg endte med at lave en strikke prøve og det er nemmere at arbejde med på strikkepinde, så nu har jeg bestilt pinde i str 6 for dem havde jeg selvfølgelig ikke og så blir det brugt på den måde og det er egentlig også hyggeligt at strikke ind imellem.

Garnet hedder King Cole Opium Palette og er i farven: Sunset 1391 og det er købt hos Wool Warehouse

pippasliv.comgarnfrauk

Dette er den hæklet version, der kommer et billede af den strikket i morgen når der er lys nok til at tage et ok billede.

pippasliv.comgarnfrauk pippasliv.comgarnfrauk pippasliv.comgarnfrauk

En lille sprutte blev det også til, dvs jeg fik lavet en blanding af den alm Sprutte og Goplen, mest fordi jeg var gået i krig med sprutten men kom så i tanke om jeg bedre kunne lide fangearmene på Goplen. Jeg vil senere lave en der er Gople hele vejen igennem da den er super sød. Og de ryger i kassen med skadestuebamser, for jeg er sikker på der også er nogen der gerne vil have en Gople eller Sprutte. Du finder opskrifterne her og gider du lave en masse så er det et super godt projekt at støtte op om. Spruttegruppen

dsc00191 pippasliv.comspruttemedgobelben

Samtidig skulle en lille bjørn da også prøves og her er det Bjørnen Bertram som du kan finde opskrift til her: Morsputte

Jeg tror dog nok jeg fik lavet en række masker for meget uden om, men nu er den afprøvet og den skal der også laves flere af 🙂

pippasliv.combjørnenbertram

Sidst men bestemt ikke mindst fik jeg mit skab sat fast i går og i dag kunne jeg begynde at komme lidt af mit garn der i og jeg nyder at kunne kikke på det. Jeg blev dog ikke færdig med det og jeg laver sikker lidt om en af dagene og flytter lidt rundt på hylder, men alt i alt er jeg glad for det og det giver et godt overblik over hvad jeg har og så må ALLE de andre nøgler forblive i skufferne. Nu kan jeg da i det mindste få pakket alt det ud der stod i kasser og plastkasser og fyldte op og ikke så særlig godt ud og det er skønt. Så det var et rigtig godt køb jeg gjorde der 🙂

pippasliv.comnytskab

 

Advertisement