Tags

, , , , , , , ,

Jeg har haft en af de dage hvor jeg helt sikkert mener jeg har hæklet hele dagen og aften…..men slet intet fået ud af det og det er nok ikke helt ved siden af. Lige PT ved jeg ikke helt hvad jeg gider lave og det betyder jeg starter en masse op for så at lægge det væk igen. Men jeg endte da med at finde mit skrubbe garn frem og sad og legede lidt med et og der kom da lidt ud af forsøget og så må vi jo se om det kan bruges.

Lavede 3 små rondeller som jeg tænkte ville være gode til ansigtet og ja det er ikke så slemt som det lyder og jeg tror seriøst det er bedre til den slags end til at ordne gryder med og om ikke andet så giver jeg dem et forsøg og så skal jeg nok fortælle om det gik helt galt 🙂 Det blev også til en grydesvamp men som sagt tror jeg ikke det dur….men det må også prøves af og så lavede jeg en sæbepose….sådan en til et stykke sæbe eller små sæbestumper hvis man har den slags. Jeg selv køber ind imellem de her velduftende lækre og dyre sæber og da mine finder driller taber jeg det ofte og så ender det netop med at gå itu og da jeg bruger det kroppen tænkte jeg en pose ville være bedre for mig at holde fast i og det ska så også afprøves.

pippasliv.com.skrubbegarn

Rundellerne er lette at lave:

  1. Lav en magisk ring og lav 12 stgm og samle dem til en ring – eller lave 4 luftmasker og saml dem til en ring.
  2. Lav 3 luftmasker og 1 stgm i den første maske og lave nu yderlig 2 stgm i alle     masker = 24 m
  3. Lav 3 luftmasker (denne tælles ikke rigtig med) Lav nu 1 frstgm i den første stgm fra sidste runde, i den næste laver du 1 brstgm og 1 frstgm , i næste maske laver du brstgm. Du fortsætter med at lave hendholdsvis 1 og 2 masker i samme maske (dvs udtagning hver anden gang) , men sørger hele tiden for at du skifter imellem brstgm og frstgm sådan at ikke 2 af samme ligge ved siden af hinanden. Du samler runden i den 3 luftmaske fra de 3 du lavede i starten.
  4. Lav nu 14 luftmasker og saml den i den maske du kom fra og lav en fm, detter giver dig en lykke til at hænge den op i, lav nu fm hele vejen rundt og luk af og hæft ender.

pippasliv.com.skrubbegarn

Der kommer senere opskrifter på grydesvampen og posen, men ting tager tid og nu gider jeg ikke mere i dag 🙂

Jeg må sige at garnet ikke er så slemt at arbejde med som jeg havde frygtet og mine finger blev ikke påvirket af at sidde med det. Også derfor jeg ikke tror det egner sig til gryder. Men det er jo nok en smagssag.

Garnet hedder Rico – Creative Bubble, pris er 30 kr og der er 12 farver og er købt hos  Lundsgarn

 

 

 

Advertisement