Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Jeg var så heldig at være med min datter ude til scanning og det skal lige siges hun bliver scannet mere end ellers da hun fødte 14 dage før sidst og så vil de gerne holde ekstra øje med hende. Men alt er som det skal være og det var så hyggeligt denne gang da hun er i den sidste del af graviditeten og vi kunne se han blinkede og åbnede og lukkede munden. Det er utroligt og meget imponerende at man kan se den slags. Så her kan man da kun glæde sig over den teknologi der findes i dag og de muligheder der er for at se alt. Nu skal hun kun ud en gang mere for man forventer at alt også ser ok ud næste gang og inden vi ser os om så er “lillebror# her og venter han med at komme til den dag han er sat til, ja så bliver han et påske barn og kan fejre fødselsdag sammen med vores Dronning 🙂

Jeg er lidt her og der når det kommer til min hækling, det er stadig lidt svært for mig at holde fokus på en ting til den er færdig…..fordi det ikke helt fanger mig. Men jeg holder dog gang i den og så dukker iveren nok op igen. Det er dog blevet til en lille taske som jeg er ganske godt tilfreds med og som er super sød og nemt at lave. Garnet er købt hos Rito.dk

Lille taske til alle de små ting man har i sin taske.

Lille taske til alle de små ting man har i sin taske.

Jeg havde et nøgle Cotton Flowers liggende som jeg ikke havde brugt og tænkte det ville være perfekt til et Infinity Scarf, desværre nåede det ikke at skifte over i den helt lyse farve som jeg havde håbet, men mønstret var nu meget sjovt at arbejde med og jeg kan altid lavet et mere der er knapt så langt dvs så det egentlig bruges som halsedisse og derved få den lyse farve frem. Men nu må vi se….muligheden er også at jeg bruges resten af garnet på noget tøset til min kusines kommende barnebarn i maj. Mønstret finder du på Ravelry og er af ChiChi Allen: Shin-yu Infinity Scarf

Shin-yu Infinity scarf

Shin-yu Infinity scarf

Karklude…..eller klude som man høre hele tiden er da også noget jeg har siddet med når jeg ikke ellers gad noget og der er da kommet nogle stykker ud af det. Men sjovt nok fungere det ikke helt for mig at holde dem i samme str, ved godt det har noget at gøre med det mønster jeg bruger og at jeg nok er sådan lidt ligeglad da det bare er lavet af alle de farver jeg ellers ikke får brugt men har købt. Skal jeg en dag give nogen væk så skal jeg jo nok få dem alle ens 🙂

Mine klude.

Mine klude.

Fandt den ene dag en yndig opskrift på en pige savlesmæk som jeg bare måtte lave og jeg er super glad for resultatet og jeg fik da også andre i gang med den i en af de danske hæklegrupper jeg er med i. Jeg vil lave nogle flere og igen til kusinens kommende barnebarn. Jeg har dog ikke sat perler i min da jeg ikke er vild med den slags til små børn 🙂 Opskriften finder du også på Ravelry lavet af Helga Linnet Helgusmekkur – Islands opskrift med diagram.

Savlesmæk.

Savlesmæk.

Valentinsdag er jo lige om lidt og det fik mig i gang med noget rødt garn. Jeg fejre ikke den slags, men det gav mig en ide som gerne skulle ende med en opskrift. Så pt kan man sige jeg trods alt har et projekt der fanger mig og som sætter gang i tankerne ang mønster. Her er et lille billede, men det er langt fra færdigt og der kommer ikke mere før jeg har en opskrift og et færdigt projekt 🙂

Valentinsdag's ide.....måske.

Valentinsdag’s ide…..måske.

Dette var lidt nyt her fra….nu går der nok nogle dage før jeg dukker op her igen. Får en travl uge med læge besøg, frisør, forundersøgelse på sygehuset og forhåbentlig en snarlig OP så jeg kan komme vider i teksten.Jeg håber og ber så for at jeg ikke skal blive på sygehuset bagefter, men desværre må jeg nok indstille mig på det. Godt man så kan pakke en masse garn og sin iPad ned og vide man har noget at få tiden til at gå med. Men jeg dukker op her inden jeg kommer så langt….

Husk du kan finde mig på facebook . Pippasliv/Facebook