Tags

, ,

Hold nu kæft man kan da ikke være sikker nogen steder mere, den ene nat vågnede jeg ved halv 4-4 ved en lyd der i min søvn lød som en banken på døren…..men klogere blev jeg da næste morgen da jeg kom op og der lå en sms fra datteren jeg skulle ringe.

Det fik jeg så gjort imens jeg sad med kaffen og satte gang i FB og her fortæller hun mig så der har været skyderi i en lejlighed skrot bag ved mig – det skal lige siges der er en parkeringsplads imellem så det er ikke tæt tæt på. Men en mand er blevet skudt i benet 2-3 gange og hun spørger om jeg ikke havde hørt politiet og ambulancen komme……her må jeg tilstå at efter at have boet lige op af et kryds der første ned til sygehuset er jeg bleve imum over for sirener, så nej det havde jeg ikke selv om mit soveværelsevinduet var åbent og det vender ud mod parkeringspladsen.

Det går jo så op for mig da jeg snakker med hende og også kan læse nyhederne at den lyd jeg hørte og som fik mig op af sengen og ud på trappeafsatsen ned til min stue og bagefter ind på mit værelse ud mod gaden for at se om der var nogen der havde banket…..at det var de skud der var blevet affyret……hmmmm så blev man måske nok bare en smule urolig. Se den slags lyde høre jeg…..for de er ud over hvad der ellers kommer af almindelige lyde. Det skal så siges her sker normalt ikke noget og dette er givetvis et engangs tilælde, men sjovt er det da ikke. Hvad der nu sker vides ikke, vi er alle blevet afhørt men der er ikke kommet mere i nyhederne efter så nu håber jeg vi kan leve i fred og ro igen.

Jeg har fundet lysten til at hækle igen og dog……jeg har svært ved at hænge i med en ting og selv om jeg gerne vil hækle så er det pt ikke med samme iver som ellers, det har kostet lidt på alle mine kontoer at jeg lå i næsten 14 dage med lungebetændelse og har haft svært ved at komme på højkant igen. Men når det er sagt så får jeg da lavet lidt hver dag på min nieces havfruehale…….efter jeg lavede den om 3 gange og nu er tilfreds med mønstret. Kunne jo have været færdig hvis jeg havde fundet det rette fra start. Nå men ellers skal den jo stå på barselsgaver og små ting og så den CAL jeg også er med i og heldigvis har jeg valgt ikke at deltage i flere pt, tror vist jeg skal ordne de ting der skal laves først og så kan jeg se hvad der dukker op hen over sommeren.

Der er dog kommet et par små ting fra nålen de sidste dage…..og jeg smider et indlæg af her i morgen omkring dem og måske et mønster på den ene ting.