Tags

, , , , , , , , , ,

Tror alle os der hækler kender de særlig berømte havfruehaler der bliver postet her og der og alle steder og indrømmer jeg jo selv har lavet opskrift til en i baby størrelse….som dog skal gøre færdig før den kommer ud. Men ud over det er det bestemt ikke nogen jeg er helt vilde med. Meeeeen når ens niece rigtig gerne vil have en i lyserød og lilla…..ja så laver man da selvfølgelig en til den dejlige tøs og det er jeg så pt i gang med ind imellem flere andre ting……GOSH vi bliver aldrig klogere og der er gang i for mange ting på en gang LOL

Jeg er super glad for at jeg har fundet Scheepjes Colour Crafter som er en super blød og lækker akryl garn der kommer i et væld af farver…..helt nøjagtig 93 og så er der vist for en hver smag vil jeg mene. Det er 100 gr nøgler med en løbelængde på 300 m og de skriver en hæklenål nr 4 mm men jeg fortrækker en nr 6 mm og prisen er sølle 26 kr og hvor finder du så det…..det gør du lige her: Lundsgarn.dk

Her er en lille smagsprøve på halen der er gang i pt.

Stor havfrue hale.

Stor havfrue hale.

Så er der gang i endnu en baby havfruehale, men dette er fordi jeg som skrevet skal lave et mønster til den og ja så må man jo lave en til…..træls skal jeg hilse og sige, men så ved jeg til en anden gang at jeg bør skrive ned første gang jeg laver et eller andet. Men ok den her er der så heldigvis ikke tid på, så den sidder jeg med når jeg synes jeg vil have lidt andet i hænderne.

Baby havfrue hale....den spæde start.

Baby havfrue hale….den spæde start.

Det jeg pt er allermest glad for er mit smukke sjal som jeg fik lavet færdigt i søndags og jeg er vild med det. Du kan finde mønstret her: Secret Paths Sjal – Mijo Crochet

Jeg har været så heldig at få mit billede af dette smukke sjal postet på Designerens blog under opskriften på dette sjal og det er noget af en ære at få det og jeg blev ganske rørt da hun spurgte om lov og det kan man jo ikke sige nej til vel 😉

Secret Paths Sjal fra Mijo Crochet.

Secret Paths Sjal fra Mijo Crochet.

En lille ting ved siden af som jeg hygger med er en CAL også fra Mijo Crochet og det er hendes nye CAL som ender med at være en pude og jeg har givetvis skrevet om den, men nu er den i gang og her er et link til siden hvor du kan følge med Mijo Crochet In Bloom CAL og på min FB kan du finde link til hendes gruppe hvor den også køre og hvor vi kan hjælpes af. Og her er min spæde start på min første pude.

In Bloom CAL fra Mijo Crochet.

In Bloom CAL fra Mijo Crochet.

Som man kan se er jeg ved at finde energien frem igen og dermed også lysten til at hækle efter lang tid på langs…..nu håber jeg så det holder ved så jeg kan komme i gang med endnu flere nye ting.