Tags

, , , ,

Champagne fra Lalylala opskrift.

Champagne fra Lalylala opskrift.

Har ikke glemt bloggen, hæklenålen eller andre ting i mit liv, men desværre røg jeg ned med lungebetændelse d. 20 december og for en som jeg med KOL er det bare ikke verdens bedste cocktail og ALDRIG før har jeg følt mig så syg som denne gang og jeg var flere gange sikker på nu var det sku slut…….lyder jo tæt på at jeg haft mandeinfluenza sådan som jeg jammer mig 🙂

Det har jo betydet at med en feber på 38.6 – 39.1 ikke har lavet andet end at sove, sove og sove endnu mere og min jul er gået helt hen over hoved på mig og der sov jeg også det meste af tiden væk.

Jeg endte med at rykke ned i stuen da det var en del lettere for mig end at rende op og ned af trapperne og bagefter skulle kæmpe 10-15 min for at få luft igen. Sofaen er nu ikke god at sove på i længere tid så i dag har jeg rykket det hele tilbage ovenpå og føler jeg kan klare det.

Troede egentlig forleden at jeg havde det sådan nogenlunde ok og datteren og barnebarnet kom forbi for at tage mig med ud og få lidt luft, men her blev jeg klogere. Bare turen fra min havedør og op i skuret og tilbage gjorde jeg fik så meget åndenød at jeg måtte stå i over 5 min før jeg havde fået lidt luft tilbage og vi begyndte at gå mod byen, men jeg kom kun rundt hjørnet før jeg igen måtte stoppe op og hive efter vejret og jeg kunne godt mærke at det her gik bare slet ikke og jeg måtte vende næsen hjem igen.

Heldigvis hentede min datter lidt småting til mig samt salve mod øjenbetændelse som jeg selvfølgelig også rendte ind i. Så hvad jeg den dag troede var vejen mod bedre tider holdte ikke og igen til aften havde jeg 38.8 i feber og jeg sov stort set de næste 24 væk og søvn er jo trods alt den bedste medicin…..ud over det penicillin samt piller mod hoste jeg får. Nu er jeg så spændt på hvordan det hele ter sig i morgen når jeg tager de sidste 2 piller, for i aftes havde jeg 38.2 i feber og 37.7 i morges så jeg er jo langt fra symptomfri og jeg kan godt frygte at jeg ryger ned med et brag og skal begynde forfra.

Hvad er det positive i dette…….jeg kan IKKE ryge og har ikke trang til det og jeg håber dette var det der skulle til for at jeg holdte op. Åh jo jeg har skam prøvet her de sidste par dage efter ikke at have røget siden d. 20, men hostede jeg ikke i forvejen så gør jeg det nu hvis jeg tænder en smøg og det tager rigtig lang tid før jeg igen får luft og det er sku ikke særlig godt. Så nu skal det være helt slut, især fordi det også gjorde sig gældende da jeg havde det allerværst at jeg ikke kunne få luft og jeg behøver jo ikke ligefrem fodre kroppen med det der er skyld i det når det trods alt er en frivillig ting og kan jeg til en anden gang selv havde gjort hvad jeg kan for det ikke skulle blive så slemt igen, ja så er alting jo godt…..eller i i hvert fald bedre end hvis jeg bliver ved med at være dum og ryge.

Det korte af det lange……jeg vender tilbage så snart der igen er kræfter og overskud til at være kreativ og i det hele taget til at være på igen.

Så vil hermed ønske alle en glædelig jul og et godt nytår og tak til alle jer der læser med og følger mine små sysler.

Leger med en mulighed for lidt sjov på Bloggen/Instagram/Facebook.....
måske i form af en give away eller andet sjov. Men nu får vi se.....
der skal dog en hel del flere følger til på Facebook før jeg gør en
indsats her......så se at få spredt min FB side....Tak :-D