Tags

, , , , , , , , ,

Jeg elsker alle de søde ting vi kan hækle her op til jul og jeg gør da stadigvæk en del i det, men jeg trænger også til at lave andre ting og hvad jeg ikke når af juleting nu kan jeg jo lave igennem næste år når jeg evt ikke ved hvad jeg ellers skal lave.

Lige nu venter jeg på en CAL skal gå i gang og du kan læse mere om den her: Mijo Crochet.

I den FB gruppe hvor man samles om den blev der så lavet en mini CAL ud fra et af hendes mønstre og jeg fik da lavet en rigtig jule en og hen af vejen vil jeg lave en del i hvide som min datter evt skal have da hun gerne vil holde sin jul i hvid og isblå nuancer.

Mini CAL.

Mini CAL.

Alt imens jeg følger med i FB gruppen og laver denne mini CAL går det op for mig at det jo er selv samme person der har lavet det smukke sjal jeg PT også hækler på når jeg slet ikke gider jule ting…..så nu er jeg mere end sikker på at den CAL vi starter op på i det nye år nok skal blive og give et flot resultat. Det er i øvrigt puder vi skal lave og jeg ved min/mine skal pryde i min stue. Du finder mønstret på det her: Secret Paths Sjal – Mijo Crochet

Secret Paths Sjal

Secret Paths Sjal

Men hvad sker der så i dag…..jo den skønne kvinde bag Lalylala dukkerne udgave et nyt mønster i dag der hedder New Year’s Eve og hallo det måtte jeg da bare eje og jeg er helt vilde med dem. Nu er det jo bare sådan at jeg også købte et af hendes jule mønstre som jeg ikke er kommet i gang med da der har været mange andre ting, men jeg må lave 2 af nytårs tingene og så må jeg lave jule tingene i det nye år så der er klar til næste jul. Du kan købe mønstret her: Lalylala New Year’s Eve pattern – Etsy

Lalylala New Year's Eve mønster.

Lalylala New Year’s Eve mønster.

Ønsker alle en god weekend……med masser af julehygge 🙂

Advertisement