Tags

, , , , , , , ,

Til stor glæde fik vi en super sød opskrift i dag på en pingvin og jeg er vild med den. Jeg er næsten blevet færdig med den og mangler som kun 1 fod og vingerne, men mine finger sagde fra da det er hårdt st sidde med en nål på 2.5 mm og hækle fast som jo er bedst ved den slags. Så han bliver gjort færdig i morgen. Pt har jeg ikke syet næbet sammen som det ser ud til at være i opskriften og på en eller anden måde synes jeg han ser fræk ud som han er og det ender nok med jeg ikke gør det.

Min skønne pingvin Pingu som bliver færdig i morgen.

Min skønne pingvin Pingu som bliver færdig i morgen.

Og det kan jo ikke komme bag på den faste læser at dette er fra min Julekalender fra: Little Happy Crochet Jule Kalender

Og så vil jeg da lige slå et slag for mine Brændte Mandler som er et STORT hit i familien og jeg laver gerne flere kilo i julen og du finder opskrift her med billeder til. Og tro mig de er BEDRE end dem du køber på gaden 😉 Mine brændte Mandler.

Hjemmelavet brændte mandler.

Hjemmelavet brændte mandler.

Hjemmelavet brændte mandler.

Hjemmelavet brændte mandler.

Her er alle julegaver også i hus og det er dejligt, så nu kan jeg slappe af og nyde resten af december med div hyggesysler i det omfang helbredet tillader det.

Lidt julemusik til at slutte dagen af på……årets nyhed fra Cliff Richard og det er en ualmindelig smuk julesang……nyd den 🙂