Tags

, , , , , , , ,

I dag har jeg ikke lavet de store ting når det kommer til juleriet. Der var nogle ting jeg gerne ville prøve for at se om det var noget og det har jeg så hygget mig med i dag og der kom flere fine ting ud af det.

Først lavede jeg en flad julekugle til at sætte på et julekort og mønstret er fra Little Happy Crochet’s julekalender og du finder link til den i forrige juleindlæg. Jeg lavede dog lidt om og kom glimmer garn rundt om til sidt i form af krabbesting eller bagvendt fm og jeg synes det ser godt ud.

Julekort fra Little Happy Crochet julekalender.

Julekort fra Little Happy Crochet julekalender.

Havde set de skønneste små juletræer lavet med boblemasker og dem skulle jeg da prøve og jeg elsker dem og der skal helt sikkert laves en del mere så der er til pynt næste år. Opskriften er fundet her hos: Photomusen.

Juletræer efter Photomusen's opskrift.

Juletræer efter Photomusen’s opskrift.

Og hvem synes ikke de små julesokker til bestik er søde…..jeg ved da jeg gør og jeg måtte lave en for at se resultatet. Jeg valgte den i næsten hel rød og i stedet for kanten i opskriften lavede jeg min egen med dette sjove plysgarn som jeg synes giver en sød effekt og dem der skal der også laves flere af i forskellige farver. Opskriften finder du her hos: Filihunkat

Bestik julesok efter Filihunkat's opskrift.

Bestik julesok efter Filihunkat’s opskrift.

Der er også gang i julesækken……stadigvæk, men den tager tid at lave pga størrelsen og det mønster jeg bruger. Men som skrevet før haster det jo ikke og jeg sidder med den når jeg bare vil slappe af.

I dag dukker der sikkert en særlig opskrift op i Julekalenderen som jeg går i gang med og der er også en engelkugle fra forleden jeg mangler at lave og det bliver sikkert også i morgen. Der har så været 2 ting jeg ikke lige finder spændende, men det ville da også være underligt om alt faldt i ens smag.

God Søndag i Advent.