Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Man kan ligefrem ende med at få stress af alle de SKØNNE jule ting man kan hækle og det ender da med jeg ikke stopper bare fordi jule er overstået 🙂

Der er brugt nogle dage på at lave min Julekalender låge fra i søndags…..en yndig gris og den er bare så nuttet, men den tog også en rum tid at lave 🙂 Men på den anden side så er det også rart at der er noget imellem der tager mere tid og ender med at blive noget ganske særligt som netop grisen 🙂

Jeg lavede dog en lille justering da jeg synes en gris skal have krølle på halen og det fik den 🙂 Her ses den sammen med et par bolsjer som vi også har fået som opskrift i julekalenderen.

Julegris - julekalenderlåge i søndags - Little Happy Crochet

Julegris – julekalenderlåge i søndags – Little Happy Crochet

pippasliv.com.julegris

Julegrisen fik sin krølle på halen….. 🙂

Der er lavet lidt flere juletræer og jeg fik lavet nok til en guilande og jeg har ikke lavet den så lang endnu, men pt pynter den i køkkenvinduet og hvem ved måske laver jeg flere. Der er hurtigt lavet og ret hyggelige at have hængende.

Jule guilande fra min Julekalender - Little Happy Crochet.

Jule guilande fra min Julekalender – Little Happy Crochet.

I lang lang tid……længe før jule eller var det i forbindelse med sidste jul husker jeg ikke, lavede jeg disse kurve men fik dem aldrig samlet med noget. I år fandt jeg så de sødeste små bjælder som jeg tænkte ville være rigtig søde at sætte dem sammen med og de kom i dag og så var der ikke flere undskyldninger for ikke at lave dem færdig og er ganske tilfreds med resultatet. Bjælderne finder du her Rito.dk

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

Små kurve til fx julegodter.

I dag fik vi en skøn opskrift på en julekugle som er et rensdyr og den skal jeg have gang i en af dagene, men har lige brug for et par dage med noget let arbejde og det er så en julemandssæk der næste år skal bruges til at komme Adventsgaver i til barnebarnet. Der skal så med tiden laves en mere da jeg jo får en barnebarn mere til april. Det bliver en lillebror hvad vi glæder os til, men han forstår ikke julen næste år så der er tid nok. Mere om julesækken når den er færdig.

Jeg er ikke typen der elsker bling og bling bling…..men i julen må der gerne bruges masser af bling. Men jeg havde da ikke drømt om det ville være så svært at finde metal garn i alle mulige farver og jeg endte med at gennemtæske alle de online garn butikker jeg bruger efter at havde købt alm guld, sølv, sort med glitter og en hvid glitter garn og en tynd tynd rød glimmer tråd som ikke er særlig brugbar. Men i mit sidste forsøg endte jeg hos Yarnfreak og jeg kunne havde sagt mig selv at der ville jeg kunne finde netop den slags garn da hun har noget der er anderledes en de andre og glæden var stor da jeg så hendes udvalg. Så fik købt lidt flere farver og så skal der senere købes et lager ind så jeg har til en anden gang, især fordi hun har mange flotte faver ud over de alm guld og sølv. Du finder dem alle her: Yarnfreak.dk

Masser af glimmer garn......julen skal skinne.

Masser af glimmer garn……julen skal skinne.

De bagerste er købt hos: Hobbii.dk

De foreste er fra Yarnfreak.

Det var lidt juleri her fra……

Julekalenderen kan købes her: Little Happy Crochet Jule Kalender