Tags

, , , , , , ,

Kald mig bare pjattet, men jeg elsker min online hækle julekalender fra Little Happy Crochet Christmas Calender . Dag 1 skulle vi lave en julekugle og kors hvor er den bare nuttet og jeg hyggede mig gevaldigt i går med at lave den og her er mit fine resultat.

1 december's låge fra Little Happy Crochet.

1 december’s låge fra Little Happy Crochet.

I dag var projektet en del letter da vi skulle lave juletrær som skal sætte på en snor som guirlander. Jeg skal jo altid lave om når jeg laver noget og i dag synes jeg der skulle glimmer i tråden da jeg lavede det og det betød jeg kun havde nok til 4. Så nu skal der lige handles ind og i morgen kommer der anden forsyning med noget tykkere glimmer garn som jeg vil bruge som snor til at sætte dem fast i. Poster billede af det færdige projekt, men her er foreløbig de 4 træer jeg lavede dag.

Juletræs guilander......når jeg bliver færdig med dem. Fra Happy Little Crochet's julekalender.

Juletræs guilander……når jeg bliver færdig med dem. Fra Happy Little Crochet’s julekalender.

Nu sidder jeg og glæder mig til hvad hun har fundet på til i morgen…..altid spændende at åbne dagens post og se hvad der skal laves 🙂 Og ellers har jeg lige fået en stak julerød bomuldsgarn samt sort hjem – har en del hvidt og det skal trylles om til en Julesæk og vil være noget jeg sidder og laver ind imellem ALT det andet jeg også har gang i.

Jeg må vider i teksten og jagte endnu flere sjove juleting…..ender med jeg sidder i flere mdr efter jul og stadigvæk hækler juleting 😀

Advertisement