Tags

, , , , , , , ,

Så gik min første søndag i advent med at lave EN julekugle og det kom lidt bag på mig at det endte med at tage omkring 4 timer at lave den. Måske jeg er for penitten eller måske det bare er fordi jeg bruger en 2.5 mm nål til alm bomuldsgarn og det derfor selvklart bliver ret fast at sidde med, men det får så også et bedre resultat.

Min første julekugle.

Min første julekugle.

Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet, men jeg bliver nok aldrig tilfreds med afslutningerne på disse runde kugler. Måske det bare er mig der ikke kan få dem helt pæne, men jeg synes de ser en smule sjusket ud. Dog ved jeg ikke hvad jeg kan gøre anderledes for det bliver bedre og måske skal jeg bare acceptere det er sådan.

Opskriften på denne og 3 andre som jeg måske laver senere er ganske gratis og kan finder du her: Christmas Ornaments by Mariya Kozlova.