Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Så er der ved at være styr på de ting jeg gerne vil lave igennem december måned og jeg håber jeg får lavet det alt sammen.

1. Jeg har købt en Online Hæklejulekalender som jeg glæder mig til da jeg synes det kunne være sjovt at lave noget hver dag jeg ikke selv havde fundet frem til og havde en ide om at lave og du finder den her: Little Happy Crochet og den fås både på dansk og engelsk.

2. Jeg måtte bare købe opskrifter til nogle af Lalylala’s jule ting da de bare er så skønne og jeg valgte den viste med 3 forskellige i og jeg ender nok med at købe den anden hun også har med jule ting. Der er nu indkøbt alt det garn mm jeg skal bruge og så er det jo bare at komme i gang.

Du kan købe hendes opskrifter her: Lalylala Etsy Shop

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

Julehygge med at hækle Lalylala julepynt.

3. Faldt over en lille dansk JULE CAL på facebook der hedder ” Unkeldesign Vinter CAL 16″ og selvfølgelig skulle jeg da være med…..og her er det ikke en der tager lang tid eller mange ting og igen syes jeg det er sjovt med noget jeg ikke ved hvad er. Du finder link til Facebook gruppen på min Facebook side – som du finder ude til venstre her på bloggen. Samt er her link til Bloggen hvor du kan finde endnu flere oplysninger om denne begivenhed. Unkeldesign.

4. Så er der lige en masse hæklet snekrystaller jeg skal have lavet til datteren og de tager heldigvis ikke lang tid……det er kun de bitte små perler som jeg har valgt at sy på i toppen af hver picot. Men de skal med da de giver dem det sidste pift så de ikke er som alle de andre.

Og så ved man jo aldrig hvad jeg ellers kan finde på…..der er nok opskrifter at tage af og jeg har bestemt at december kun handler om jule hækleri og så må alt det andet vente. Jeg griner ellers lidt af mig selv da jeg ender med stress over ALT det jeg gerne vil lave og som aldrig blir realistisk da man ikke kan nå det hele. Det er jo problemet når man hænger på ca 10 forskellige hæklegrupper på FB og ser tonsvis af søde ting og der også hele tiden kommer nye CAL’s til. Jeg er vist nød til at sætte mig ned og lægge en plan så jeg ikke får gang i for meget på en gang. Pt er der et tæppe der skal justeres da nogle af delene ikke havde det rette mål, en stor taske af firkanter der skal samles og laves bund til, en trøje der skal strikkes færdig, 2 mandalaer der lige mangler de sidste 6 rækker, et infinity scarf som jeg selv skal have og så har jeg lovet min yngste niece på 12 at hækle en Havfrue hale til hende og den står øverst på min liste når julehalløjet er overstået. Og ja så er der garanteret en del ufærdige ting jeg burde lave også, men de er pakket væk for nu og må vente til jeg ikke ved havd jeg skal lave……HAHA som om det sker 😀

Sidst men ikke mindst så er der et par opskrifter jeg skal have lavet, testet og lagt ud til salg og det kræver en hel del tid og jeg burde nok bruge lidt mere tid på den slags også, især da jeg synes det er sjovt og fordi jeg har fået en hel del ros for de ting jeg har lavet og det giver jo en mod på at udvikle sig.

Men lige nu tænker vi kun på jule og alt det hyggelige jeg skal lave der 😀