Tags

, , , , , , , ,

Hold nu op det har været sjovt at være med i denne proces og ende ud med så flot et resultat…..jeg elsker det tæppe og farverne er så skønne og passer perfekt til en bette pige 😉

SunshineOwl CAL 2016.

SunshineOwl CAL 2016.

SunshineOwl CAL 2016.

SunshineOwl CAL 2016.

Facebook gruppen hvor CAL’en kørte sidste år finder du her: Hooked on Sunshine, patterns and CAL’s

Mønstret er ikke mere gratis og kan købes her: The Sunshine Owl tæppe – Ravelry

Størrelsen på mit blev omkring 1 x 1 meter og kan jo bruges som legetæppe hvis man syned. Det er lavet i det skønne bomuldsgarn jeg køber hos Garn Royal og farverne er: hvid, lys gul, mint, lys violet og lys rød. Og det er en super kvalitet og er du medlem koster et ngl kun 5 kr og her har jeg brugt ca 2 af hver farve…..se det er jo så et ganske billigt tæppe når vi taler materialer. Til øjnene og næbet brugte jeg dog nogle rester af stærke farver for at få dem til at poppe lidt og de øjne min ugle har er væsentlig anderledes end i mønsteret, men jeg havde en ide om de skulle se sådan ud og så må man jo improviser og lave sine egen og jeg er ganske glad for udfaldet.

Samtidig med jeg lavede tæppet, som jo laver over en hel del uger….for ikke at sige mange, ja så var der jo tid til at lave lidt ekstra til tæppet i tilfældet af det evt en dag skulle bruges som gave. Og jeg fik lavet en ganske yndig kjole af eget design (der kommer opskrift når jeg får tid til at lave den) og jeg fandt den skønne hue som jeg satte mit eget præg på med blomsten og farvekanten der passer til kjolen.

Babykjole af eget design med hue som er fra mønster på Ravelry

Babykjole af eget design med hue som passer til i fraverne.

Hue efter opskrift på Ravelry....blomsten er dog min egen ide.

Hue der passer til kjolen.

Babykjole af eget design

Babykjole af eget design

Babykjole af eget design

Babykjole af eget design

Babykjole af eget design

Babykjole af eget design

Jeg finder det ganske sjovt at lave mine egne ting og kan godt mærke jeg får mere og mere lyst til at lave egne opskrifter og tror det er det jeg skal satse på hen af vejen da jeg jo ikke kan bruge alle de ting jeg ellers laver sådan bare for sjov og hvorfor ikke få lidt ud af det man laver og samtidig give andre mulighed for at lave ens designs. Jeg har lavet en Havfrue hale til en nyfødt og jeg postede den i 3 grupper på facebook og nu sidder der ca 400 kvinder om ikke flere og beder mig lave en opskrift da de synes det er den mest yndige de til tider har set og så bliver man sku en smule stole af det arbejde an har lavet. Så mon ikke jeg burde sætte mig ned og lave opskriften og lægge ud 🙂

Min Havfrue hale til nyfødte.

Min Havfrue hale til nyfødte.