Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nok er det ikke her der fejres Halloween, men det betyder ikke at jeg ikke synes det er sjovt at sidde og lave ting til Halloween og om et par år når mit barnebarn forstår det så vil jeg da helt sikker gøre meget mere ud af det.

Men nu stod jeg med et glas syltet græskar til min ene søde niece som ELSKER mine syltet græskar og så var det jo jeg synes at det passe ganske fint at pynte det med Halloween sjov……selv om hun først får det i november. Og jeg er ganske tilfreds med resultatet og pt sidder det på et tomt glas da jeg skulle se hvordan jeg kunne fastgøre det, det skulle jo kunne fjernes uden at ødelægge det så hun kan nyde indholdet. Og her er det så man siger hurra for dobbeltklæbende tape :-)Der er et lille batteri lys inden i spøgelset og det giver et (U)hyggeligt skær når det tændes.

Mit skønne projekt Ugletæppe – Sunshine Owl Cal 2016 på Facebook, er ved at lakke mod enden og nu mangler vi kun det sidste og det vil sige øre, øjne og næb og så skal det sys på og alt dette sker på torsdag. Det har været så sjovt at være med og også kunne følge alle de andre i deres arbejde og deres farve valg og jeg kun anbefale at er man glad for at hækle så hop ombord i en af alle da mange CAL’s der er at finde på Facebook. Jeg har gang i et tæppe mere og i den næste uges tid starter der nogle nye op og jeg ved jeg hænger på og det både for at lære nye ting, men også for hyggens skyld og så får man jo altid et smukt stykke arbejde ud af det bagefter og det er guld værd.

Disse billeder viser hvordan det ser ud pt og der vil komme et når først det er færdigt. Og vi som er en del af denne gruppe er så privilegeret at vi får mønstret på en taske som samme designer har lavet og den skal selvfølgelig også laves og i samme farver som tæppet så det passer sammen……der er nemlig fra min side lavet noget mere til denne pakke som jeg vil kalde den, men det ser i først når det hele er færdigt.

Sunshine Owl Cal 2016 - Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 – Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 - Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 – Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 - Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 – Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 - Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 – Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 - Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 – Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 - Et smukt tæppe.

Sunshine Owl Cal 2016 – Et smukt tæppe.

Garnet jeg har brugt til tæppet er ROYAL COTTON 8/4

Lyserød – Lys Violet – Lys gul – Mint og Hvid.

Købt hos: Garn Royal. Som jeg helt klart kan anbefale og især deres medlemskab der giver en nogle rigtig gode priser. (Jeg har ingen fordele ved at anbefale dem)

 

Advertisement