Tags

, , , , , , ,

Nix ikke hvis man selv vil lave div ting så som hæklet hjerter eller snefnug. Og hjerterne er jeg i fuld gang med og man kan sige de er super hurtige at lave og så er de store.

Og hvorfor er de store….jo jeg bruger Zpagetti garn og en nål 12 og jeg er vild med resultatet. Jeg købte garnet i en farve der kaldes julerød og her skal og vil jeg på ingen måde klantre eller klage, men i min verden er denne farve så ikke hvad jeg vil kalde julerød, men nærmere vinrød og lige da jeg fik den blev jeg en smule ærgelig over mit valg af farve og over at jeg ikke havde valgt postkasserød som så givetvis sikkert hælder mere til hvad jeg kalder julerød. Men vi er jo ikke ens og det er nok bare mig der ikke er enig om beskrivelsen af farven 🙂

Nu kunne jeg jo bare havde sendt det retur og fået det byttet, men med mit ben og den korsbåndskade jeg render med, ja så var jeg ikke lige opsat på at rende på posthuset om ikke ligger lige om hjørnet og jeg endte med at beholde den og få det bedste ud af det og når jeg kikker på hjerterne er de bestemt også ganske flotte og de skal da helt sikkert hænge flere steder her i hytten når julen nærmer sig og hvis man er heldig vil der givetvis også blive delt ud af dem. Der kan jo blive rigtig mange ud af 2 nøgler zpagetti garn 🙂

Skulle man få lyst til denne farve er den købt hos Kukuk.dk og jeg kan rigtig godt lide at de har en hel del farver hvor det er den farven man ser man bestiller og ikke en ud af 3 variationer da farven kan variere. De har dog begge dele, men alle andre steder fås de kun på den måde at man får en ud af de 3 varianter billedet viser og det betyder jeg ikke køber dem da jeg vil være lidt mere sikker i mit køb af farve.

Lidt billeder til at friste med….

julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com julehjerterpippasliv.com